Презентація "Дисципліна і самоконтроль як підготовка до самостійної роботи у навчанні та позашкільній діяльності

Про матеріал
Презентація "Дисципліна і самоконтроль як підготовка до самостійної роботи у навчанні та позашкільній діяльності "доповнить виступ на батьківських зборах
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ДИСЦИПЛІНА І САМОКОНТРОЛЬ ЯК ПІДГОТОВКА ДО САМОСТІЙНОСТІ В НАВЧАННІ І ПОЗАУРОЧНІЙ ДІЯЛЬНОСТІ

Номер слайду 2

Дисципліна – це не покарання.

Номер слайду 3

Дисциплінована дитина. Уміє себе контролювати. Упевнена в собіВідповідальна. Ввічлива. Дотримується правил поведінки. Уміє дружити. Уміє протистояти спокусам. Довіряє дорослим

Номер слайду 4

Номер слайду 5

ПОРАДИ БАТЬКАМ

Номер слайду 6

Зберігайте спокій і самоконтроль, коли дитина погано поводиться. Уникайте узагальнень під час критики. Не застосовуйте фізичне покарання. Зрозумійте різницю між винагородою і хабарем. Подавайте дитині гарний приклад. Найважливіше – емоційна захищеність вашої дитини. Думайте наперед – продумайте план виховання дисципліни. Визначте, які обов’язки дитина повинна виконувати щодня. Встановіть обмеження для дитини.

Номер слайду 7

10. Не пропонуйте вибір, коли дитина мусить погодитися.11. Не повторюйте вказівки.12. Не сперечайтеся з дитиною про покарання.13. Важливо нагороджувати і хвалити дитину, але не занадто часто.

Номер слайду 8

Номер слайду 9

10 кроків, щоб стати кращими батьками. Любов є найважливішою потребою усіх дітей.

Номер слайду 10

2. Прислуховуйтесь до того, що говорить Ваша дитина.3. Всі взаємостосунки потребують певних обмежень.4. Сміх допомагає розрядити напружену ситуацію.5. Намагайтеся побачити світочима Вашоїдитини і зрозумітиїї почуття.

Номер слайду 11

6. Хваліть і заохочуйте дитину.7. Поважайте свою дитину так, як ви поважали б дорослого.8. Плануйте розпорядок дня дитини.9. У кожній сім’ї є свої правила.10. Не забувайте про власні потреби.

Номер слайду 12

РЕЦЕПТ ВИХОВАННЯВІЗЬМІТЬ ЧАШУ ТЕРПІННЯ, ВЛИЙТЕ ТУДИ ПОВНЕ СЕРЦЕ ЛЮБОВІ, КИНЬТЕ ДВІ ПРИГОРЩІ ЩЕДРОСТІ, ПЛЕСНІТЬ ГУМОРУ, ПОСИПТЕ ДОБРОТОЮ, НІЖНІСТЮ, ДОДАЙТЕ ЯКОМОГА БІЛЬШЕ ВІРИ, ВСЕ ЦЕ ДОБРЕ ПЕРЕМІШАЙТЕ, НАМАЖТЕ НА ШМАТОК ВІДМІРЕНОГО ВАМ ЖИТТЯ І ПРОПОНУЙТЕ ВСІМ, КОГО ЗУСТРІНЕТЕ НА СВОЄМУ ШЛЯХУ.

Номер слайду 13

ДЯКУЮ ЗА УВАГУ !

pptx
Додано
13 листопада 2019
Переглядів
2654
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку