Презентація "Диво Різдва"

Про матеріал
Слайди презентації викликають в учнів зацікавленість, вдало доповнюють етапи уроку, урізноманітнюють види діяльності на уроці.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Ці радісні дні – дні милосердя, доброти, всепрощення. …Люди, наче за мовчазною згодою, вільно розкривають одне одному серця і бачать у своїх ближніх – навіть у тих, хто не має ні грошей, ні долі, – таких людей, як вони самі. Чарльз Діккенс (1812-1870)

Номер слайду 2

І знов Різдво... Ах, скільки раз Воно неначе казка, міф З давно-давно минулих літ Являлося посеред нас! З надвір’я сніп входив до хати, Ставав в кутку і колосками Щось шелестів, Хотів сказати, Що знов Христос родивсь між нами, Родилась правда, мир, любов...

Номер слайду 3

У Вифлеємі – В стайні на сіні – Христос родився Всім на спасіння! Люди, радійте, Христа вітайте, Божому сину Славу віддайте! Слава на небі Богу Святому, На землі спокій Роду людському!

Номер слайду 4

Коляд, коляд, колядниця, Добра з медом паляниця, А без меду не така, Дайте, тітко, пирога. Як не дасте пирога, Візьму бика за рога, Поведу на торжок, Куплю собі пиріжок.

Номер слайду 5

Добрий вечір тобі, пане господарю, радуйся, Ой, радуйся, земле, Син Божий народився. Застеляйте столи та все килимами, радуйся, Ой, радуйся, земле, Син Божий народився.

Номер слайду 6

Хай Різдво з тим завітає, Чого серце забажає. Хай несе у кожну хату Щастя, радості багато, Хай смачна кутя Вам вдасться, Хай в сім’ї панує щастя. Щоб весела коляда В хату радість принесла. З Різдвом Христовим!

Номер слайду 7

Ой, Ісусе любий, кращий, як ті квіти, Пригорни до себе нині українські діти. Щоби були добрі, щоби були щасні, І розумні, і здорові, мов ті квіти красні. Ти, Дитино Божа, на пахучім сіні, Дай нам щастя й кращу долю рідній Україні.

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Не гроші роблять людину щасливою, а людяність!

Номер слайду 13

ppt
Додано
20 травня 2020
Переглядів
1638
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку