Презентація для уроку з інформатики "Кінофільми"

Про матеріал
презентація містить 15 слайдів,багато цікавої інформації та зображення відповідного до тексту презентації,дидактичного матеріалу..
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Типи кінофільмів

Номер слайду 2

Кінофільм-це аудізований твір кінематографії,що складався з епізодів,поєднаних між собою творчим задумом і зображувальними засобами.

Номер слайду 3

Перша денстрація фільму відбулася в Парижі ще в березні 1895 року,але днем народження вважають 28 грудня 1985 року,коли відбувся перший комерційний кіносеанс.

Номер слайду 4

Класифікація фільмів за ступенем документальності Ігрове кіно,псевдокументальне кіно Докуметальне кіно Науково-популярне

Номер слайду 5

Ігрове кіно класифікують за такими ознаками: За тривалістю екранного часу; За кількістю серій; За відношенням до першоджерела; За аудіовізулізацією ряду,художньою формо; За новаторським підходом,ступенем інноваційності;

Номер слайду 6

За споживачем,в тому числі класифікація за обсягом та віком аудиторії; За виробником; За основними жанрами драматургії; За метою авторів.

Номер слайду 7

Класифікація фільмів за тривалістю екранного часу: Короткометражне кіно; Повнометражний фільм.

Номер слайду 8

Класифікація фільмів за кількістю серій: Односерійний фільм; Малосерійний фільм – 2-3 серії Багатосерійний фільм(міні-кіносеріал)-4-9 серій; Кіносеріал- 10-15 серій Телесеріал- понад 15 серій Кіножурнал-більше 15 випусків.

Номер слайду 9

Класифікація фільмів за відношенням до першоджерела: Екранізація художніх творів інших жанрів,у тому числі літератури,компютерних ігор,коміксів; Ремейк(повна екранізація фільму) Сиквел(продовження),в тому числі приквел як його різновид;

Номер слайду 10

Класифікація фільмів за аудіовізуальним рядом,художній формі: Звук -німе кіно,в тому числі стилізоване -звукове кіно Зображення -чорно-біле кіно -кольорове кіно

Номер слайду 11

Мультиплікація -анімаційні Кіно-анімаційні фільми Музичні фільми,в тому числі з елементами хореографії Фільми в віршах

Номер слайду 12

Класифікація фільмів за новаторським підходом,ступенем інноваційності: Експериментальне кіно,в тому числі авангард у кіно; Традиційне кіно.

Номер слайду 13

Класифікація фільмів за виробником: Професійне кіно; Аматоське кіно.

Номер слайду 14

Класифікація фільмів за основними жанрами драматургії: Трагедія Комедія трагікомедія

Номер слайду 15

Дякую за увагу

ppt
Додано
27 травня 2020
Переглядів
784
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку