Презентація для узагальнення знань з теми "Хмарні сервіси"

Про матеріал
До вашої уваги розробка презентації для узагальнення знань з теми "Хмарні сервіси". Презентація містить практичні завдання для учнів, що навчаються у НУШ(+Інтелект України)
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Узагальнюючий урок з теми: Хмарні сервіси7 клас

Номер слайду 2

Оцініть свої знання та вміння Я знаю та застосовую різні стратегії пошуку відомостей в ІнтернетіЯ можу оцінити достовірність даних різних типів. Я вмію взаємодіяти з іншими особами за допомогою електронної пошти. Я знаю переваги та недоліки хмарних сервісів. Я вмію використовувати онлайн-перекладач. Я вмію створювати онлайн-документи. Я можу забезпечити інформаційну безпеку для себе та власних пристроїв

Номер слайду 3

Поділ на групиhttps://uk.rakko.tools/tools/59/

Номер слайду 4

Завдання №1 Об’єднайтеся у групи по 3 особи. Та створіть перелік переваг та недоліків використання хмарних сервісів. Звіт оформіть у текстовому процесорі Word.(8 хв)

Номер слайду 5

Завдання №2 Перекладіть сайт Уманської міської ради на англійську мову.(2 хв)

Номер слайду 6

Завдання №3 Створіть презентацію з 5 слайдів на тему “Шкідливі програми” та надішліть цей документ на електронну адресу вчительки nata.trokhimchuk@gmail.com(15 хв)

Номер слайду 7

Завдання №4 Створіть таблицю за допомогою текстового процесора. У таблицю додайте приклади 4 хмарних сервісів та їх призначення.(10 хв){CBF7 D5 C5-EBB2-4 D2 C-8 F50-18148575 CD17}Назва. Призначення

pptx
Пов’язані теми
Інформатика, Презентації
Додано
25 жовтня
Переглядів
34
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку