Презентація до бінарного урок з англійської мови та основ здоров'я Тема. Сім’я. Повага і взаєморозуміння в родині. Mу Family.

Про матеріал
Презентація до бінарного урок з англійської мови та основ здоров'я Тема. Сім’я. Повага і взаєморозуміння в родині. Mу Family.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

My Family. Сім’я. Повага і взаєморозуміння в родині

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Словникова скарбничка. Сім’я - група людей, що складається із чоловіка, жінки, дітей та інших близьких родичів, які живуть разом. Усиновити – прийняти у сім'ю дитину з надаванням їй прав рідних дітей.

Номер слайду 6

Сім´ї бувають різні(слайд 5)

Номер слайду 7

Номер слайду 8

(слайд 5){5 C22544 A-7 EE6-4342-B048-85 BDC9 FD1 C3 A}Name. Vicky. Age9 Country. England. Family. Father – a driver. Mother – a secretary. Brother – a waiter. Hobbydancing{21 E4 AEA4-8 DFA-4 A89-87 EB-49 C32662 AFE0}Name. Hans. Age10 Country. Germany. Family. Father – a farmer. Mother – a doctor. Sister – a dancer. Hobbyswimming

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Народна мудрість говорить:«Здоров’я починається у сім'ї. Здорові діти – здорова сім'я. А здорова сім'я - здорова держава». style.colorfillcolorfill.typestyle.colorfillcolorfill.typestyle.colorfillcolorfill.typestyle.colorfillcolorfill.type

Номер слайду 11

Чи виростуть діти здоровими в цих сім'ях? Чому?

Номер слайду 12

А чи зростуть діти здоровими в цих сім'ях? Чому?

Номер слайду 13

Вправа “Мій результат”Продовж речення: “Мої очікування …”Що найбільше сподобалось на уроці?Яке прислів'я про сім'ю запам'ятали?Яке завдання було найважчим?

Номер слайду 14

Ритуал прощання. Бажаємо всім міцного здоров’я і жити в дружній сім’ї!

pptx
До підручника
Основи здоров’я 4 клас (Танько Т. П., Медведєва В. Л.)
Додано
16 січня 2020
Переглядів
845
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку