Презентація до інтегрованого уроку з математики і природознавства на тему "Лічба в межах 20. Вправи на засвоєння додавання і віднімання чисел в межах 10. Птахи."

Про матеріал

Презентація до інтегрованого уроку з математики і природознавства. Тема: "Лічба в межах 20. Вправи на засвоєння додавання і віднімання чисел в межах 10. Птахи." За підручниками "Математика, 1 клас" (Богданович, Лишенко), "Природознавство,1 клас" (Гільберг, Сак).

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Інтегрований урок з математики і природознавства. Лічба в межах 20. Вправи на засвоєння додавання і віднімання в межах 10. Птахи.

Номер слайду 2

Усі сідайте тихо, діти. Домовляймось – не шуміти,Руку гарно підіймати,На уроці не дрімати,А знання мерщій хапати. Щоб не було нам мороки. Всі готові до уроку?Тож, гаразд, часу не гаймо,Наш урок розпочинаймо!

Номер слайду 3

ТЕМА УРОКУЛічба в межах 20. Вправи на засвоєння додавання і віднімання в межах 10. Птахи.

Номер слайду 4

ЗАВДАННЯЗакріплювати вміння розв’язувати математичні вирази і задачі, креслити відрізки. Познайомитися з ознаками птахів. Розібратися, які птахи є «осілими»,а які «перелітними».

Номер слайду 5

Каліграфічна хвилинка

Номер слайду 6

Хто такі птахи?Чим вони відрізняються від інших тварин?

Номер слайду 7

Чи усі птахи літають?

Номер слайду 8

Птахи – це тварини, тіло яких укрите пір’ям.

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Птахів, які живуть у нас весь рік, називають осілими. Горобець. Синиця. Голуб Дятелstyle.colorfillcolorfill.typestyle.colorfillcolorfill.typestyle.colorfillcolorfill.typestyle.colorfillcolorfill.type

Номер слайду 11

ПЕРЕЛІТНІ ПТАХИПтахів, які прилітають до нас навесні, називають перелітними. Шпак. Лелека. Жайворонок. Чапля. Соловей. Ластівкаppt_xppt_xppt_xstyle.colorfillcolorfill.type

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Логічна задача

Номер слайду 15

Задача Довжина язика дятла звичайного становить 10 см. А довжина тіла дятла карликового на 2 см коротша. Знайдіть довжину тіла дятла карликового.

Номер слайду 16

Вирази № 3 І ряд ІІ ряд ІІІ ряд І ст. ІІ ст. ІІІ ст. ІV ст. - додатково

Номер слайду 17

Номер слайду 18

ЗАВДАННЯЗакріплювати вміння розв’язувати математичні вирази і задачі, креслити відрізки. Познайомитися з ознаками птахів. Розібратися, які птахи є «осілими»,а які «перелітними».

Номер слайду 19

ДЯКУЮЗА РОБОТУ НА УРОЦІ

pptx
Додано
2 березня 2018
Переглядів
2902
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку