Презентація до підсумкового уроку "Алгоритми та їх виконавці"

Про матеріал

Презентація до підсумкового уроку з теми "Алгоритми та їх виконавці".

Презентація містить цікаві вправи, ребуси, кросворди, запитання, вправи.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Інформатика 6 клас Підсумково-узагальнюючий урок з теми “Алгоритми та їх виконавці” навчальна: встановити рівень опанування учнями основних теоретич­них знань і практичних навичок з теми «Алгоритми та їх виконавці»; по­вторити, більш глибоко усвідомити навчальний матеріал, узагальнити його і систематизувати; розвивальна: розвивати алгоритмічне та логічне мислення; виховна: виховувати інформаційну культуру, інтерес до предмета Мета:

Номер слайду 2

Алгоритми та їх виконавці Завдання 1. Гра “Закінчи речення” Послідовність виконуваних дій називають... Алгоритм Команда Лінійним Блок-схема Людина або комп‘ютер Кожна окрема дія алгоритму — ... Алгоритм, у якому команди виконуються послідовно, називають… Запис алгоритму за допомогою геометричних фігур — ... Виконавцем алгоритму може бути

Номер слайду 3

Алгоритми та їх виконавці Завдання 2 Розв’язати кросворд. а л г о р и т м к В з і в к П а н о р П р а м а П д і я е т ю п м о К В к о н а в е ь ц к є б О и о а К д н а а 1. Команда іншим словом. 2. Чітка послідовність дій. 3. Алгоритм, складений для комп’ютера 4. Зміна властивостей об’єкта, взаємодія між об’єктами, утворен­ня нового об’єкта або знищення існуючого об’єкта. 5. Електронний пристрій для обробки інформації. 6. Того, хто виконує алгоритм, називають. 7. Предмети, явища і процеси, які розглядаються як єдине ціле. 8. Точна, зрозуміла вказівка для виконання якоїсь дії.

Номер слайду 4

Завдання 3. Рольова гра Алгоритми та їх виконавці

Номер слайду 5

Завдання 4. «В гостях у казки» Алгоритми та їх виконавці 1. «Вовка в тридев’я­тому царстві» 2. «Здійснити неможливе» 3. «Алгоритми в казках»

Номер слайду 6

Алгоритми та їх виконавці Завдання 5. Алгоритми в прислів'ях та приказках Сім раз відміряй — один раз відріж. Треба нахилитись, щоб з криниці води напитись.

Номер слайду 7

Алгоритми та їх виконавці Завдання 6. «Фокуси з числами» Задумати число, подвоїти його. Додати 3. Помножити на 4. Від результату відняти 12. Розділити на задумане.

Номер слайду 8

Алгоритми та їх виконавці Завдання 7. «Ребуси»

Номер слайду 9

Алгоритми та їх виконавці Практичне завдання

Номер слайду 10

Алгоритми та їх виконавці Домашнє завдання Опрацювати конспект Повторити вивчений матеріал

ppt
Додано
14 липня 2018
Переглядів
3209
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку