Презентація до теми "Створюємо презентацію"

Про матеріал

Презентація з інформатики для 4-го класу відповідно до підручника Т.Воронцова, В.Пономаренко, Л.Пономаренко

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Створюємо презентацію

Номер слайду 2

Теми слайлів. Тема- слайда визначає фоновий малюнок, стиль заголовків, розмір і колір шрифту. Вибрати тему можна за допомогою вкладки «Дизайн». Відкривши редактор MS Power. Point можна дослідити який вигляд мають теми слайдів.

Номер слайду 3

Створюємо таблиціВи вже вмієте створювати й вставляти таблиці в текстовому редакторі MS Word. У редакторі MS Power. Point також можна вставляти таблиці у слайди за допомогою команд «Вставлення» і «Таблиця».

Номер слайду 4

Працюємо на комп’ютері Створіть слайд із таблицею «Мій клас» за алгоритмом. Створіть слайд, обравши макет «Заголовок і об'єкт». Виберіть вкладку «Вставлення» і пункт меню «Таблиця». За допомогою миші виділіть на панелі таблиці два рядки і два стовпчики. Напишіть у заголовку слайда «Мій клас». Збільште розмір таблиці й перемістіть її у центр слайда. Зробіть написи «Кількість хлопчиків» і «Кількість дівчаток». Внесіть дані для вашого класу й збережіть слайд

Номер слайду 5

Діаграма — це графічне зображення співвідношення між різними величинами. Найбільш відомими видами діаграм є стовпчасті й секторні діаграми, а також графіки. Вставляємо діаграми

Номер слайду 6

Вставити діаграми можна за «Вставлення» і меню «Діаграма». Працюємо на комп’ютері Потренуйтеся вставляти стовпчасті діаграми. 1. Створіть слайд, обравши макет «Заголовок і об'єкт». 2. Оберіть конкретний вид стовпчастої діаграми у вікні «Стовпчаста». 3. Заповніть таблицю даними про кількість дівчаток і хлопчиків у вашому класі. 4. Закрийте таблицю і збережіть слайд.

Номер слайду 7

Створюємо презентацію. Відкрийте програму MS Power. Point і вставте на титульний-слайд фотографию вашої родини. Уведіть назву презентації («Моя родина») та автора (ваше прізвище, ім'я). Натисніть «Створити слайд». Вставте на окремі слайди фото вашої родини та напишіть заголовки. Оберіть тему оформлення і збережіть презентацію. Дослідіть вкладку «Переходи» й застосуйте деякі ефекти переходу між слайдами.

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Перевір себе

Номер слайду 10

Інтерактивна вправа «Мікрофон»Я навчився…Я дізнався…Мені важко вдалося…

Номер слайду 11

Дякую за увагу!До нових зустрічей!

pptx
Пов’язані теми
Інформатика, Презентації
Додано
19 лютого 2023
Переглядів
400
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку