Презентація до уроку - тренінгу з фізичної культури " Зимові види спорту"

Про матеріал
Познайомити учнів з зимовими видами спорту; формувати інтерес до занять спортом, активного способу життя; виховувати навички комунікації і групової роботи. Повторити правила надання першої невідкладної допомоги при травмуванні.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Лижні перегони — зимовий олімпійський вид спорту, змагання здійснюють на подолання певної дистанції на швидкість, рухаючись на лижах і відштовхуючись лижними палицями.

Номер слайду 5

Сноубординг — вид спорту, що полягає в спуску із засніжених схилів і гір на спеціальному снаряді — сноуборді. Спочатку сноубординг був винятково зимовим видом спорту, але згодом окремі екстремали освоїли його навіть влітку, катаючись на сноуборді на піщаних схилах (сендбординг). Оскільки, часто, катання на сноуборді проходить на непідготовлених схилах і на великих швидкостях, для захисту від травм використовується різноманітна екіпіровка — шоломи, захист суглобів, спини, рук.

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Фігурне катання — зимовий олімпійський вид спорту, в якому спортсмени переміщуються на ковзанах по льоду з виконанням додаткових елементів під музику. В офіційних змаганнях, як правило розігруються чотири комплекти медалей: у жіночому одиночному катанні, у чоловічому одиночному катанні, у парному фігурному катанню, а також у спортивних танцях на льоду.

Номер слайду 8

Хокей із шайбою — зимовий олімпійський вид спорту, гра на льодовому майданчику, в якій дві команди намагаються ключками закинути круглу шайбу у ворота суперника, які захищає воротар

pptx
Додано
7 жовтня 2021
Переглядів
1172
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку