Презентація до уроку 1 клас. Удосконалення навички письма. Виконання лексико -граматичних завдань.Списування з додатковим завданням. Пояснювальний диктант.

Про матеріал

Презентація до уроку .1 клас. Удосконалення навички письма. Виконання фонетико-графічних завдань. Списування з додатковим завданням. Пояснювальний диктант.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Удосконалення навички письма. Виконання фонетико-графічних завдань. Списування з додатковим завданням. Пояснювальний диктант.

Номер слайду 2

Робота у зошитіКаліграфічна хвилинка28 квітня- Сьогодні на уроці ми потренуємося в красивому написанні великої і малої букви Б, б, закріпимо вміння писати склади і слова з ними.

Номер слайду 3

Каліграфічна хвилинка.- Сьогодні на уроці ми потренуємося в красивому написанні великої і малої букви Б, б, закріпимо вміння писати склади і слова з ними. Б Бу б б об бі ба аб- Спиши речення. Були собі дід та баба.

Номер слайду 4

…удзик …міль дзи…адз… бд…дусьзага…казозул…ҐжгьояитгджҐоіда. Словникова роботаstyle.colorfillcolorfill.typefill.onrrrrrstyle.colorfillcolorfill.typefill.onrrrrrstyle.colorfillcolorfill.typefill.onrrrrrstyle.colorfillcolorfill.typefill.onrrrrrstyle.colorfillcolorfill.typefill.onrrrrrstyle.colorfillcolorfill.typefill.onrrrrrstyle.colorfillcolorfill.typefill.onrrrrr

Номер слайду 5

Запиши в зошит- = • = = • - - • - • = • До якого слова схема?

Номер слайду 6

Фонетико-графічна вправа.- Що знесла курочка Ряба для діда та баби? (Яйце, яєчко.)Накресли звукову схему слова яєчко. - Скільки у слові звуків? А букв? Чому ця кількість не збігається?- Яку «роботу» виконують у слові буквия, є? (Позначають звукосполучення [й’а], [й’е].)

Номер слайду 7

Списування з додатковим завданням.- Уважно прочитайте текст Оленчиної казки (с. 95). Випишіть із неї імена всіх персонажів за зразком. Дід Олексій, баба Настя, онучка… , песик… , кішка… .

Номер слайду 8

Пояснювальний диктант.- Подивіться на записану назву казки Сари Шахинканат. Хто боїться Червоної Шапочки?- Який знак стоїть у кінці речення? Прочитайте назву казки з питальною інтонацією. Назвіть питальне слово. (Хто.)- Скільки слів написано в реченні з великої букви? Чому?- Які «важкі» для правопису місця є у слові «боїться»? Що означає в ньому літера ї? - Як вимовляється склад, у якому написано ться? (Звуки [ц:’а].)- Яка буква пишеться в імені дівчинки після літери Ч?

Номер слайду 9

Післябукварик стор. 35 Казки маленькі, а розуму в них багато.

Номер слайду 10

Картка 1 Спиши каліграфічно, відгадай з якої це казки. Я по засіку метений,Я із борошна спечений,—Я від баби втік,Я від діда втік,То й від тебе втечу!2. Розфарбуй героя. Запиши назву казки. Картка 21. Спиши каліграфічно, відгадай з якої це казки.— А хто-хто в цій рукавичці живе?— Мишка-норушка, жабка-скрекотушка. А ти хто?— Зайчик-побігайчик. Пустіть і мене.2. Розфарбуй героя. Запиши назву казки.{5940675 A-B579-460 E-94 D1-54222 C63 F5 DA}{5940675 A-B579-460 E-94 D1-54222 C63 F5 DA}Спиши на вибір один уривок

Номер слайду 11

pptx
Додано
2 травня 2023
Переглядів
956
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку