ІНТЕЛЕКТ-КАФЕ “ЕРУДИТ” ЗАПРОШУЄМО ВСІХ, ХТО ЦІНУЄ ЗДОРОВ’Я І ЗНАННЯ
Номер слайду 4
Харчування і здоров'я Мета уроку: формувати поняття про раціональне харчування, встановити чинники, що негативно впливають на процеси травлення. Завдання уроку:
Номер слайду 5
САЛАТ “ЗДОРОВ’Я” Сніданок Обід Вечеря
Номер слайду 6
ЗАПАМ’ЯТАЙ!
Номер слайду 7
ПІРАМІДА ХАРЧУВАННЯ
Номер слайду 8
Фірмовий суп “ХРЕСТИКИ-НУЛИКИ” Зовнішній вигляд їжі, її аромат – запорука... Підрахуймо калорії...
Номер слайду 9
Десерт “ІСТИНА” Скільки енергії затратили на діяльність? Скільки калорій спожили разом з їжею?
Номер слайду 10
НАДМІРНЕ І НЕДОСТАТНЄ ХАРЧУВАННЯ
Номер слайду 11
НАПІЙ ВІД ШЕФА
Номер слайду 12
Номер слайду 13
І НАСАМКІНЕЦЬ... Які продукти і чому заборонено продавати у шкільних їдальнях? Станьте по обидва боки від уявної лінії, ті, хто обрав для себе натуральні продукти, завжди цікавиться складом продуктів. По іншу сторону ті, хто піклується лише про смак їжі.
Номер слайду 14
ЗАВЖДИ БУДЬТЕ ЗДОРОВІ! НЕ ЗАБУВАЙТЕ, МИ ТЕ, ЩО ЇМО!