Презентація до уроку " Jede Jahreszeit ist die beste Zeit "

Про матеріал
Дана презентація допоможе вчителю при проведенні уроку " Jede Jahreszeit ist die beste Zeit "
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Jede Jahreszeit ist die beste Zeit

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Мета уроку. Освітня: активізувати та осмислити вивчений матеріал з теми «Пори року», залучаючи знання з німецької мови, української літератури, географії рідного краю. Розвивальна: розширювати світогляд учнів, формувати комунікативну та соціокультурну компетентність, розвивати творчі здібності. Розвивати вміння працювати в команді на рівні з усіма, та вміння бути гендерно рівними між собою.

Номер слайду 4

Метеорологія - (від грец. μετέωρον, metéōron, «високо в небі»; та грец. λόγος, lógos, «знання») — наука про земну атмосферу, яка вивчає її фізичні явища та процеси]. Основні об'єкти дослідження: склад і будова атмосфери, тепловий режим атмосфери, вологооббіг, загальна циркуляція, електричні поля, оптичні і акустичні явища.

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Люблю весну, та хто її не любить,Коли життя цвіте, як пишний сад.І, мов у сні, шепочуть листя губи,І квіти шлють солодкий аромат. Люблю весну, коли плюскочуть ріки,Коли рида од щастя соловейІ заглядає сонце під повіки. У тишині задуманих алей... Люблю, коли блукає місяць в травах,Хатини білить променем своїмІ п'є тепло ночей ласкавих,А на лугах пливе туманів дим... Весна вдягла у зелень віти в дуба,уже курличуть в небі журавлі. Люблю весну, та хто її не любитьна цій чудесній, радісній землі!1950

Номер слайду 10

Vielen Dank!

pptx
Додано
17 січня 2023
Переглядів
256
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку