Презентація до уроку музичного мистецтва у 6 класі "Сучасна музика"

Про матеріал

Презентація до уроку музичного мистецтва у 7 класі "Сучасна музика" містить додатковий матеріал до уроку. Інформація про творчий шлях сучасної виконавиці Мелані Мартінес.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Мелані Мартінес

Номер слайду 2

Её начало. Мелані Адель Мартінес (англ. Melanie Adele Martinez; народ. 28 квітня 1995, Болдуін  Нассау Кантрі, Нью-Йорк — американська співачка, авторка пісень і фотограф пуерториканського і домініканського походження. Вона була членом команди Адама Левіна у третьому сезоні американського шоу талантів «Голос» 22 квітня 2014 року вона випустила сингл «Dollhouse», який увійшов до однойменного дебютного альбому Cry Baby, окремим синглом від якого вийшла пісня «Pity Party».

Номер слайду 3

 У 2012 році Мартінес взяла участь у третьому сезоні телепроекту «Голос», де виконувала пісню Брітні Спірс «Toxic». Троє з чотирьох суддів: Адам Левін, Сі Ло Грін і Блейк Шелтон натиснули на кнопку «я обираю тебе» під час її виступу, з них Мартінес вибрала Левіна як свого наставника

Номер слайду 4

Пісня Мартінес «Carousel» прозвучала в мінісеріалі Американська історія жахів: Фрік-шоу 2 червня 2015 року Мартінес випустила сингл «Pity Party» з її дебютного повноформатного альбому Cry Baby, що тоді готувався до виходу. Напередодні виходу альбому 10 липня 2015 року Мелані записала сингл «Soap» який був випущений 31 липня під назвою «Sippy Cup» за 14 днів до релізу альбому[ 23 грудня 2015-го Мелані випустила спеціальний різдвяний сингл «Gingerbread Man»[14 березня 2016 року вийшло музичне відео на пісню «Cry Baby»[ 14 серпня 2015 року вийшла пісня «Alphabet Boy», а 2 червня 2016 року вийшов кліп на цю пісню.

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Сингли

Номер слайду 7

pptx
Додано
21 березня 2019
Переглядів
896
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку