Презентація до уроку музичного мистецтва у 6 класі "Сучасна музика" Джастін Бібер

Про матеріал
Презентація до уроку музичного мистецтва у 6 класі "Сучасна музика". Життєвий та творчий шлях відомого сучасного молодого співака Джастіна Бібера.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Джа́стін Дрю Бі́бер (англ. Justin Drew Bieber; нар.  1 березня 1994, Стретфорд, Канада) — канадський поп співак, автор пісень і актор. Кар'єра Бібера розпочалась у 2008-му році, коли Скутер Браун натрапив на одне із його відео на YouTube, та згодом став його менеджером. Браун домовився про зустріч Джастіна з Ашером в Атланті, штат Джорджія, де Бібер підписав угоду із Raymond Braun Media Group (RBMG), власниками якої були Браунт та Ашер[. За деякий час він також підписав угоду із звукозаписуючим лейблом Island Records, власником якої є L.A. Reid.

Номер слайду 3

Джастін Бібер відвідував школу Ейвон, Бедфордську і Центральну школи. Хлопчика виховувала сама мати, яка з двох років помітила його інтерес до музичних інструментів, зокрема ударних: нині він грає на гітарі, ударних, клавішних, барабанах. Займатися співом Джастін почав всього кілька років тому. Окрім музики Джастін захоплюється ще й спортом: хокеєм, баскетболом, футболом, гольфом, також непогано катається на скейтборді.

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Дебютний сингл Бібера, «One Time», був випущений 2009 року та одразу ж здобув перше місце в Канадському чарті топ-10, а також в топ-30 в інших міжнародних чартах. Його дебютний реліз, My World, який вийшов у листопаді 2009-го, став платиновим у Сполучених Штатах. Він став першим виконавцем, який має одразу сім пісень із дебютного альбому в рейтингах Billboard Hot 100. Перша студійна платівка, My World 2.0, котра побачила світ у травні 2010-го року і одразу ж здобула перші місця та місця в десятці найкращих альбомів у декількох країнах, також отримала статус платинового в США. Виходу повноцінного альбому передував всесвітній успіх синглу «Baby». Музичне відео на пісню «Baby» 2011 року було найбільш переглянутим та найбільш обговорюваним на YouTube[4]. Після виходу альбому Бібер поїхав у своє перше турне My World Tour, випустив алюбом-ремікс My World Acoustic та Never Say Never — The Remixes, а також 3D фільм-концерт Justin Bieber: Never Say Never, який мав шалений успіх.

Номер слайду 9

ppt
Додано
21 березня 2019
Переглядів
938
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку