Презентація до уроку на тему "Підпрограми-функції. Практична робота."

Про матеріал

Матеріали до уроку "Підпрограми-функції. Практична робота" 9 клас

Підручник «Основи інформатики. 9 клас» (автор Володіна І.Л., Володін В.В., Х: Гімназія 2009)

Програма «Основи інформатики. 9 клас» Автори Володіна І.Л., Володін В.В

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Завдання 1. Відгадайте кросворд Як називають параметри, що описуються після назви в описі підпрограми-функції Р…т (відгадайте слово) роботи підпрограми-функції передається через її назву. Скільки результатів має підпрограма-функція? Як називають параметри, які записують у команді виклику підпрограми ? Одним з видів підпрограм є п…а (відгадайте слово) Дані, що використовуються тільки всередині підпрограми носять назву… В основу методу послідовного уточнення покладена покрокова д…я (відгадайте слово)

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Підпрограми-функції (розв’язання задач)

Номер слайду 5

* № 55. Баба-Яга записалася на курси водіїв повітряних апаратів. Але справи в неї були кепські, бо вона ніяк не могла запам′ятати, яким чином визначається тривалість польоту за відомими значеннями швидкості й відстані. Довелося їй звернутись по допомогу до маленького Хлопчика Мізинчика, який швиденько написав шпаргалку, куди Бабі-Язі треба було лише підставити свої значення. Як виглядала послідовність дій у цій шпаргалці і як до неї зверталася Баба-Яга?

Номер слайду 6

* Задача “Про дачу”. А B C D

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Домашнє завдання № 62 Юрко не переймався математичними формулами, тому що його дядько-програміст встановив йому на мобільний телефон програму, яка могла обчислювати математичні формули. Наприклад, під номером 1 була записана формула обчислення периметра квадрата, під номером 2 – площа квадрата, під номером 3 – об′єм куба, під номером 4 – площа бічної поверхні. Спробуйте і ви скласти таку програму, що за даним номером формули та довжиною сторони видавала б йому результаnи обчислень.

ppt
Додано
1 липня 2018
Переглядів
803
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку