Презентація до уроку на тему "Природно-заповідний фонд України"

Про матеріал

Комп'ютерна презентація до уроку на тему "Природно-заповідний фонд України" представляє основний матеріал по темі в цікавій формі.

Відомо, що люди запам'ятовують менше 10% від і 70% від того, що чують і бачать одночасно. Тому це найефективніший спосіб донесення інформації.



Зміст слайдів
Номер слайду 1

Природно – заповідний фонд України. Національна екологічна мережа. Підготувала вчитель географіїНОК КВЛ ім. І. Богуна. Лантух Т. М. Боярка 2018 Люби, пізнай мене – ПРИРОДУ, - і ти зрозумієш, яким багатством володієш, ЛЮДИНО, і яке так мало цінуєш і бездумно розтринькуєш у повсякденному житті. Бережи мене і ти збережеш себе і забезпечиш майбутнє для нащадків. М. Чорний

Номер слайду 2

Мета Систематизувати знання проприродно – заповідний фонд України. Формувати вміння розрізняти категорії природно – заповідного фонду. Удосконалювати практичні знання та навички роботи з картою “Природно – заповідний фонд “.

Номер слайду 3

“ Розум полягає не тільки у знанні, але й у вмінні застосувати знання на ділі” Арістотель{5 C22544 A-7 EE6-4342-B048-85 BDC9 FD1 C3 A}Девіз уроку: Думати – колективно,Діяти – оперативно,Сперечатись – доказово. Це для всіх обов’язково!Тож проявіть знання прекрасніІ усі завдання класніПорозв’язуйте умить. Й вищий бал ви заробіть!Я + діїПрацюю самостійно Працюю в парі Читаю. Слухаю Досліджую Узагальнюю Оцінюю

Номер слайду 4

{5 C22544 A-7 EE6-4342-B048-85 BDC9 FD1 C3 A}О1=Х1=П21 = р,И

Номер слайду 5

Охоронаприроди

Номер слайду 6

На 1 січня 1928 року на території України існувало 6 державних заповідників. Загальна площа тоді становила 68,5 тис.га. На даний момент 523 об’єкта – загальна площа 767 тис.га. Законодавча база. Закон України “Про природно-заповідний фонд України”Закон України “Про загальнодержавну програму формування національної екологічної мережі на 2000-2005рр.”

Номер слайду 7

Складові природно-заповідного фонду України. Природні заповідники. Біосферні заповідники. Національні природні парки. Заказники. Пам’ятки природи. Заповідні урочища. Штучно створені об’єкти. Ботанічні сади. Дендрологічні паркизоопарки. Парки – пам’ятки садово-паркового мистецтва

Номер слайду 8

ЗАПОВІДНИКИПРИРОДНІБІОСФЕРНІ ЗАПОВІДНИКИНАЦІОНАЛЬНІ ПАРКИПРИРОДО- ОХОРОННІ ТЕРИТОРІЇ, МЕТА ЯКИХ ЗБЕРЕЖЕННЯ В ПРИРОДНОМУ СТАНІ НАЙБІЛЬШ ТИПОВИХ ПРИРОДНИХ КОМПОНЕНТІВ БІОСФЕРИЗАКАЗНИКИПРИРОДООХОРОННІ ТЕРИТОРІЇ, МЕТА ЯКИХ ЗБЕРЕЖЕННЯ ТА ВІДТВОРЕННЯ ПРИРОДНИХ КОМПЛЕКСІВ ТА ЇХ КОМПОНЕНТІВПРИРОДООХОРОННІ ТЕРИТОРІЇ, МЕТА ЯКИХ ЗБЕРЕЖЕННЯ ВІДТВОРЕННЯ ТА ЕФЕКТИВНЕ ВИКОРИСТАННЯОКРЕМИХ КОМПОНЕНТІВ ПРИРОДИ, ЯКІ МАЮТЬ ОЗДОРОВЧУ, ІСТОРИКО-КУЛЬТУРНУ, НАУКОВУ ТА ІНШІ ЦІННОСТІПРИРОДООХОРОННІ ТЕРИТОРІЇ, МЕТА ЯКИХ ЗБЕРЕЖЕННЯ ПРИРОДНИХ КОМПЛЕКСІВ, ПРОВЕДЕННЯ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ І СПОСТЕРЕЖЕНЬ ЗА СТАНОМ ДОВКІЛЛЯ. НАЙВИЩА ФОРМА ОХОРОНИ ПРИРОДИ«Знайди пару»

Номер слайду 9

Номер слайду 10

НАЦІОНАЛЬНИЙ ПРИРОДНИЙ ПАРК “ГОЛОСІЇВСЬКИЙ”

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

До рідного краю несуть мене крила,Летить, мов бистриця, Дніпра течія. Моя Україно, ти матінко мила, Ти радість, ти щастя, ти спів солов’я.

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

{2 D5 ABB26-0587-4 C30-8999-92 F81 FD0307 C}ш4321, Арос. Рро. Рос. ?ти2 -4,

Номер слайду 17

ШАНУВАТИОБЕРІГАТИ

pptx
Додав(-ла)
Лантух Таїса
Додано
20 листопада 2018
Переглядів
5880
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку