Презентація до уроку "Я досліджую світ" 3 клас." Дорога до успіху, до професії.." за підручником Надії Бібік, Галини Бондарчук.

Про матеріал
Презентація до уроку "Я досліджую світ" 3 клас." Дорога до успіху, до професії.." за підручником Надії Бібік, Галини Бондарчук. Презентація містить повторення вивченого матеріалу, подачу нової теми. Вчитель та учні можуть перевірити засвоєння матеріалу під час виконання творчих завдань.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Дорога до успіху,до професії!Я досліджую світ3 клас НУШАвтор Шаталова О. О.,вчитель початкових класів. Білоцерківськоїпочаткової школи №23успіхуспіх

Номер слайду 2

Великий дім. Будівельник зводить дім,І поселяться у нім: Лікар, токар, агроном,Диктор, тесля, астроном,Скульптор,кухар, модельєр ,Тренер, космонавт, шофер,Вчитель, льотчик, журналіст. Ще й прославлений артист. Ось який великий дім!Місця вистачить усім! Галина Джемуля

Номер слайду 3

Сміливий пожежник. Вогонь загасив. Водою миттєво. Його він залив. Пожежні завжди. На пожежу спішать,А нам треба номер. Пожежників знать!

Номер слайду 4

Вміє справно рахуватиІ товар пропонувати. Зошит, книгу, олівець. Видає нам…продавецьr

Номер слайду 5

Зникло світло, обірвалось. Ми всі темряви злякались!Ми електрика гукали. Та нічого не вмикали. Він дроти перевіряв,Потім все зремонтував.

Номер слайду 6

Хто людей з біди рятуєІ хвороби всі лікує – Призначає процедури І таблетки, і мікстури? лікарr

Номер слайду 7

Він комп’ютер добре знає. Всі програми вмить скачає. Ця професія – нова,Програмістом буду я!

Номер слайду 8

Професії (це кожен знає) Важливішої немає! Він – наставник і навчитель, Мудрий, приязний…учительr

Номер слайду 9

Літаком керує вправно. Коли навіть в небі хмарно,Посміхається з висот Найхоробріший…пілотr

Номер слайду 10

Зброю у руках тримають. Україну захищають!Гідні, гарні вояки,Ще й славетні моряки!Коли трошки підросту,Теж у армію піду!

Номер слайду 11

Учитель, лікар чи геолог,Письменник, слюсар чи кресляр –Всі називають головною. Одну професію – школяр!Бо всім відомо, що без школи,Без знань, що мусиш там здобуть,Не станеш у житті ніколитим, ким в дитинстві мрієш буть! Анатолій Костецький. А яка ж професія, на вашу думку, найголовніша?

Номер слайду 12

З чого складається успіх?(продовж ланцюжок)пізна-ннястаранняпрацьо-витістьувагаінтерестерпіннязнаннявитрим-ка

Номер слайду 13

Гра «Хвостики» Праця сприяє успіху,Бджола мала,Терпіння і труд Кожна людина Впади сім разів, створює себе сама,піднімися вісім.а й та працює.а лінощі стоять на заваді.все перетруть.

Номер слайду 14

Успіх — це вміння рухатись від невдачі до невдачі, не втрачаючи ентузіазму. Вінстон Черчилль

Номер слайду 15

Успіх – це коли ти9 разів упав, але 10 разів піднявся. Джон Бон Джові

Номер слайду 16

Успіх – це робота, витримка та навички, які ми отримуємо на шляху до досягнення своєї мети. Лінда Крайг

Номер слайду 17

Успіх – це не кінцева точка, це постійний процес. Щодня потрібно відчувати радість від того, що робиш, тоді ти будеш успішним. Ренді Пауш

Номер слайду 18

Якщо ви хочете досягти успіху, уникайте шести вад: сонливості, ліні, страху, гніву, бездіяльності і нерішучості. Конфуцій Прокидаючись вранці, запитай себе: «Що я повинен зробити?» Увечері, перш ніж заснути: «Що я зробив?». Піфагор

Номер слайду 19

Поради для досягнення успіху: Піклуйся про своє здоров’я та безпеку. Шануй батьків і близьких тобі людей. Май вірних друзів. Треба мислити і діяти, планувати і здійснювати. Не чини зла природі й людям. Виховуй в собі відповідальність, працелюбність. Вчись розуміти інших і приязно спілкуватися.

Номер слайду 20

Дякую за співпрацю!Успіхів у навчанні!

Номер слайду 21

В презентації використані матеріали сайтів:https://mamabook.com.uahttps://inlviv.in.ua/zhittya/tsytaty-ukrayinskoyu-100-vysloviv-yaki-motyvuvatymut-vas-shhodnyahttps://phonoteka.org/17997-fon-uspeh.htmlhttps://krot.info/fony/118958-fon-uspeh.htmlhttps://www.miyklas.com.ua/p/ya-doslidzhuyu-svit/3-klas/svit-liudei

pptx
Додав(-ла)
Шаталова Ольга
Пов’язані теми
Я досліджую світ, 3 клас, Презентації
НУШ
Додано
24 серпня 2023
Переглядів
1353
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку