Презентація до заняття з ознайомленням з соціумом для дітей молодшого дошкільного віку на тему "Транспорт для ВЕДМЕДИКА"

Про матеріал
Мета: систематизувати та розширити знання дітей про наземний, підземний, повітряний, та водний транспорт , їхнє значення для виробництва і життя людей. Учити розпізнавати його за призначенням, середовищем пересування. Формувати вміння визначати взаємозалежність призначення, середовища пересування та виду транспорту.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Транспорт для ВЕДМЕДИКАПідготувала Катерина Комашко

Номер слайду 2

Доброго ранку, доброго дня!Все навкруг добрим хай буде щодня!Дорослі і діти, звірята і квіти,І я рада зустрічі з вами щодня!Діти, я вам розкажу, історію, що трапилася з моїм другом ВЕМЕДИКОМ!

Номер слайду 3

Жив собі в нашому садочку ведмедик. Він був дуже допитливий, тому часто дивився у віконце і бачив, як на вулиці їздить різний транспорт –мчаться машини, мотоцикли, везуть пасажирів автобуси, а великі вантажівки перевозять вантажі.

Номер слайду 4

І він замислився: який же транспорт обрати для подорожі? Може поїхати кудись автомобілем? А може сісти в автобус і гайда за місто! Хотілося йому і мотоциклі поїздити, але він навіть на велосипеді не вмів їздити…

Номер слайду 5

І ось мрійливий ВЕДМЕДИК уже уявляв, як він поїде по шоссе, минаючі вулиці міста. Але тут він згадав, що мандрувати можна не тільки асфальтованою дорогою, але й залізницею. Кажуть в місті теж є залізничний підземний транспорт!

Номер слайду 6

Довго мріяв би ще ВЕДМЕДИК, але тут з височини долинув якийсь звук. І тоді він згадав, що можна мандрувати можна і в небі – літаком! Або вирушити в подорож водним шляхом!

Номер слайду 7

ВЕДМЕДИКОВА ВІКТОРИНАrrrrr

Номер слайду 8

Який транспорт має вітрило?Який транспорт їздить лише по колії?Який транспорт везе нас в магазин ?

Номер слайду 9

Дякуємо вам за роботу! До зустрічі на наступному занятті!

Номер слайду 10

Постав лайк та підпишися на мій канал, щоб не пропустити нове відео!

pptx
Додано
12 березня
Переглядів
44
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку