Добір солодощів. Вибір солодощів для candy bar дійсно великий і різноманітний: від різнокольорових льодяників і цукерок-драже до зефіру і пастили.
Номер слайду 3
Маффінимають англійське походження. Вживають їх англійці, в основному, на сніданок або в будь-який час дня в якості закуски. Сама назва має французьке коріння, що в перекладі означає «м'який хліб». Ці солодощі виглядають як порційні кекси, які мають начинку, але відрізняються від них. Начинка може бути на будь-який смак: варення, джем, крем або конфітюр.
Номер слайду 4
Капкейкидо нас прийшли з Америки. Зовні вони мають вигляд маленьких порційних тортиків. У минулі століття частенько торти випікалися в невеликих формах, схожих на чайну чашку. Таким чином, звідси і з'явилося така дивна назва - «cup cake». Зараз багато маленьких тортів називають саме так. Кейк-попси - маленькі бісквітні тістечка, які стали останнім часом дуже популярними. Сake-pops дуже схожі на капкейкі, але на відміну від них цей вид солодкого подають на паличках. Цей креативний і незвичайний десерт стане чудовою прикрасою для весільного торта, а також Кенді бару.
Номер слайду 5
Макаруни. Макаруни - мініатюрні ласощі, які прийшли до нас від французів. Зовні - це два круглих печива, скріплені між собою солодкою начинкою. Однак, смак у них божественний. Секрет такого пікантного смаку полягає в тому, що тісто для печива роблять з мигдальною борошна. Проявивши фантазію, ви зможете зробити макаруни будь-якого відтінку, додавши в тісто харчовий барвник, а улюблена вами начинка доповнить цей стильний образ французького десерту.
Номер слайду 6
СолодощіПечиво стане незамінною прикрасою вашого солодкого столу. Воно може бути будь-якої форми та дизайну, з будь-яким смаком і прикрасами. Особливо цінується печиво ручної роботи. Ви також можете придбати і фабричне печиво. Солодощі (candy) є основною частиною Кенді бару. Це можуть бути шоколадні цукерки ручної роботи, цукати, карамельки, льодяники, різнокольорові драже. Слід враховувати, щоб їх повинно бути дуже багато. І навіть якщо їх майже ніхто не буде брати - вони послужать прекрасним декором для солодкого столу.
Номер слайду 7
Желе́Желе́ (від фр. Gelée — холодець, гель, желе), також драглі́ — продукт харчування з драглистою консистенцією, яку забезпечують гелеутворюючі властивості добавки — желатину, пектину, агару чи альгінату натрію. Желатиновий десерт завжди подається в холодному вигляді, бо спека розріджує желе. В цій прозорій драглеподібній масі інколи заливаються натуральні, відварні або консервовані ягоди і плоди.
Номер слайду 8
Прочитати файл Желе. Розробити рецепт желе. Дібрати необхідні продукти та посуд. Приготувати желе, оформити його та пригостити свою родину. Надіслати фото Під час виконання роботи не забутьте дотримуватись правил безпечної праці!Завдання