Презентація "Дошкільний вік як перша сходинка становлення патріота"

Про матеріал
В презентації розкриті завдання з патріотичного виховання:любити свій народ, шанувати героїчне минуле України, непрості будні сьогоднішнього державотворення; прагнути робити добро, віддавати свої сили і здібності на користь рідній країні;відчувати себе небайдужими споживачами, а господарями на своїй землі, від кожного з яких залежить її розквіт і добробут.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Дошкільний вік як перша сходинка становлення патріота. Презентація вчителя-логопеда. Шукшиної Л. М.

Номер слайду 2

Завдання патріотичного виховання: любити свій народ, шанувати героїчне минуле України, непрості будні сьогоднішнього державотворення; прагнути робити добро, віддавати свої сили і здібності на користь рідній країні; відчувати себе небайдужими споживачами, а господарями на своїй землі, від кожного з яких залежить її розквіт і добробут.

Номер слайду 3

Становлення патріотапочинається 1234з виховання любові до своїх рідних, до рідного міста, до своєї країни. до рідного садочка,

Номер слайду 4

Умови для розвитку і цікавого перебування дітей в освітньому закладі сучасні меблі, різноманітні ігри, наповнення освітнього змісту ціккавими справами.

Номер слайду 5

Зміст роботи з виховання патріотів: Заняття: «Україна – моя Батьківщина», «Державні символи», «Без верби і калини немає України» «Українські рушники» «Праця твоїх батьків», «Хліб - всьому голова»

Номер слайду 6

Заняття«Український віночок»

Номер слайду 7

Свята:«Різдво», «Стрітення», «Веснянки», «Великдень».

Номер слайду 8

Проект «Стежками рідного краю». Прес-коференція «Професії». Бесіди про працьовитість українців як їхню національну рису.

Номер слайду 9

Народні ігри

Номер слайду 10

Народна гра «Струмочок»

Номер слайду 11

Сюжетно-рольові ігри:«В гостях українська казка»

Номер слайду 12

Український куточок національної та народної символіки:герб та прапор України, українські рушники, сорочки-вишиванки, український посуд та іграшки, фотографії визначних місць Харкова,оформлено добірку віршів про Україну, Київ, Харків,Куп’янськ, рідну природу, Батьківщину, бібліотечка українського фольклору: народні прикмети, прислів’я, легенди, загадки, заклички, колисанки, народні ігри, дидактичні ігри на закріплення знань про рідний край та його природу, ілюстрації, плакати, карта України.

Номер слайду 13

Патріотичне виховання є важливим для всебічного розвитку і виховання дитини дошкільного віку. Воно дозволяє виховувати удитини такі загальнолюдські якості: співчуття, доброту, прив’язаність, людяність,відданість, почуття обов’язку, гордості,любові.

pptx
Додав(-ла)
Шукшина Любов
Додано
18 грудня 2020
Переглядів
302
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку