Перевіримо Паляниця — український домашній хліб. Фудблогерка Лілія Цвіт пропонуєрецепт паляниці на кефірі. Кефір або будь-який кисломолочний продукт — 2 склянки; цукор – 1 столова ложка; сіль — 1 чайна ложка; спеції — на ваш смак; сода — 1 чайна ложка з верхом; оцет — 1 столова ложка; борошно — 800 г. Д/з
Як приготувати: До кефіру додайте сіль, цукор, спеції, соду. Усе добре перемішайте. Просійте борошно, замісіть тісто. Накрийте рушником і залишіть на 10 хвилин. Розділіть тісто на рівні частини, залежно від розміру пательні. Сформуйтепаляниці завтовшки в палець. Обсмажуйте під кришкою на сухій пательні намаленькому вогні з двох боків. Готові паляниці накрийте чистим рушником. Трансформуйте текст у графіку, наприклад, блок-схему.