Проблеми забруднення повітря та шляхи її вирішення.

Про матеріал
Антропогенне забруднення спричинене еволюцією людства – це розвиток промисловості: теплові електростанції, металургійні виробництва, видобуток і використання радіації, хімічна промисловість, всі види транспорту, виробничі і побутові відходи, використання хімічних засобів у сільському господарстві, побутове забруднення – опалювання будинків , приготування їжі.Це важлива проблема людства.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ПОБЛЕМА ЗАБРУДНЕН-НЯ ПОВІТРя ТА шляхи ЇЇ ВИРІШЕН-НЯ

Номер слайду 2

Що ж таке повітря?Повітря — природна суміш газів, з якої складається атмосфера Землі.(може хтось забув)Вуглекислого газу так мало, що його не видно.

Номер слайду 3

Тепер про небезпеку. Забруднення повітря чинить небзепеку для здоров’я та життя людини і є причиною розвитку важких захворювань. Вирубування лісів, інтенсивна робота промисловості та транспорту викликають потепління клімату – формують парниковий ефект.

Номер слайду 4

Як вирішити проблему з забрудненням повітря.

Номер слайду 5

1. Віддавайте Сміття на переробку. При переробці скла, рівень забруднення повітря зменшується на 20%, а рівень забруднення води на 50%. А от неперероблене скло може розкладатися мільйони років.

Номер слайду 6

4. Відмовитися від поліетиленових пакетів – екологічно та економічно. В магазині замість них можна використовувати багаторазові торбинки.5. Відмовитися від одноразових пляшок та посуду. Замість того, щоб купувати воду у пластикових пляшках, можна придбати пляшку багаторазового використання і носити воду з собою. Замість одноразового посуду – звичайний.

Номер слайду 7

Дякую за увагу!

pptx
Пов’язані теми
Хімія, 7 клас, Презентації
Додано
10 жовтня 2023
Переглядів
267
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку