Презентація "Факти про США"

Про матеріал
Презентацію можна використовувати під час дистанційного навчання як під час ознайомлення з темою на уроці, так і для самостійного ознайомлення.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ФАКТИ ПРО США

Номер слайду 2

У ПІВНІЧНІЙ АМЕРИЦІ РОЗТАШОВАНА ДЕРЖАВА СПОЛУЧЕНІ ШТАТИ АМЕРИКИ – США. Межує на півночі з Канадою, на півдні — з Мексикою, на заході омивається Тихим океаном, на сході — Атлантичним океаном

Номер слайду 3

ПРАПОР США ГЕРБ СШААмериканський прапор є символом сили та єдності нації. Зірок на прапорі США, стільки ж, скільки і штатів — 50 . На національному гербі Америки зображений національний символ країни орлан білоголовий.

Номер слайду 4

Столиця США – Вашингтон. Місто не входить до складу жодного зі штатів США.

Номер слайду 5

Нью-Йорк – місто-велетень, одне з найвідоміших у Сполучених Штатах Америки. Статуя Свободи єоднією із найвеличніших монументів не лише Нью-Йорку, але й усього світу. Нью-Йорк - містохмарочосів. Нью – Йорк славитьснайбільшим у світі метро.

Номер слайду 6

Цікаво!Національный парк «Секвойя». В національному парку ростуть найвищі на Землі дерева. Секвойя є найвищим деревом у світі,   своїм зростом до 100 м вони рівняються із Статуєю Свободи (93 м). Секвої настільки міцні, що ніякі вітри й урагани їх не зламають.

Номер слайду 7

Гранд-Каньйон або Великий каньйон на сьогоднішній день є найвідомішим заповідником  . Великий Каньйон в США – це величезна різноманітність печер і скель. Відомий на весь світ своїми розмірами і неймовірними пейзажами.

Номер слайду 8

Діснейленд Діснейленд — популярний  парк розваг компанії «Волт Дісней», який знаходиться у штаті Каліфорнія. Це парк, у якому відтворено світ мультфільмів і казок. Парк, у якому цікаво всім – і дорослим, і дітям.https://youtu.be/FUFe. ALC4c. P8

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Синицкая Ирина
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Пов’язані теми
Я досліджую світ, 2 клас, Презентації
НУШ
Додано
15 березня 2023
Переглядів
2788
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку