Презентація "Фарби осені"

Про матеріал
Презентація "Фарби осені"складена із декількох днів перебування учнів початкових класів на групі продовженого дня. Осінь-чудова пора для екскурсій в природу, для виготовлення поробок з овочів, фруктів,природного матеріалу. Крім того, свіже повітря і краса осені позитивно впливає на дітей.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

«Фарби осені» Підготувала вихователь групи продовженого дня Опитненської ЗОШ I-III ступенів Стучинська Наталія Василівна

Номер слайду 2

Життя впевнено доводить, що гарне самопочуття дитини в групі продовженого дня (ГПД), бажання відвідувати її безпосередньо залежить від змісту й форм життєдіяльності в позаурочний час, характеру спілкування і взаємин, які складаються в їх процесі. Виховний простір ГПД - це, по-перше, саме середовище, в якому опиняються молодші школярі після уроків, по-друге, це спеціально організований спосіб життя дітей у даному середовищі: їхня діяльність, стосунки, події, які з ними відбуваються. Головне завдання педагога - це створення атмосфери взаєморозуміння, комфорту. Презентація «Фарби осені» складена із декількох днів перебування учнів початкових класів на групі продовженого дня. Анотація

Номер слайду 3

. ОСІНЬСіла осінь на порозі,Довгі коси розплела,Спілі яблука на возіДо бабусі привезла.

Номер слайду 4

Веселиться осінь. Її карнавал уже почався. Він закружляв у вихорі листя — червоне й жовте, сухе й підмокле. На карнавалі завжди цікаво. Можна побігати наввипередки з холодним осіннім вітром, пограти в футбол з листям, що шелестить під ногами.

Номер слайду 5

Алеї парку зараз вбрані в червоне золото. Ним же засипані всі доріжки, всі клумби й трав’янисті галявини під деревами. Справжня скарбниця! Хапай золото — не хочу! Листя на деревах відливають червоним відтінком і просто-таки горять в променях сонця. Здається, ніби самі дерева зараз світяться і гріють яскравіше та сильніше, ніж осіннє сонце.

Номер слайду 6

Палітра осені різноманітна. Тільки ця пора року дарує нам таке багатство кольорів і відтінків, хоч і кожна з них по-своєму гарна. Недарма осінь називають золотою, особливо в жовтні, коли листя на деревах забарвлюється всілякими фарбами — лимонно-жовтими, помаранчевими, червоними й насичено-багряними.

Номер слайду 7

Збір осіннього листя для аплікацій

Номер слайду 8

Після екскурсії до осінньої природи

Номер слайду 9

Осіння прогулянка

Номер слайду 10

Осінній пейзаж біля шкільного подвір я

Номер слайду 11

Осінні роздуми

Номер слайду 12

Хризантеми нас цвітом чарують. Хризантеми , мов зорі цвітуть.

Номер слайду 13

Виготовлення саморобок

Номер слайду 14

Виготовлення лісовичків із жолудів

Номер слайду 15

Казкова хатинка в групі продовженого дня

Номер слайду 16

Номер слайду 17

pptx
Додано
6 листопада 2019
Переглядів
1547
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку