Презентація "Фізичний батл"

Про матеріал
Інтелектуальна гра між двома командами з фізики. Пропоную нашим юним друзям «доторкнутися до фізики руками», самим на практиці перевірити деякі її твердження і закони.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Вчитель фізики Кіча Р. І. «ФІЗИЧНИЙ БАТЛ»

Номер слайду 2

І раунд МІШОК БЕРНУЛЛІ

Номер слайду 3

Номер слайду 4

ІІ раунд ЗАГАДКОВА КІМНАТА яблуня вітер 1. Під яким деревом сидів Ньютон, коли на нього впало яблуко? 2. Як називається рух повітря? 3. Розмір якої частини тіла зробив Попелюшку принцесою? ноги 4. Літальний апарат Баби Яги? ступа 5. З якої речовини побудований палац Снігової королеви? з води

Номер слайду 5

ЗАГАДКОВА КІМНАТА язик серце вода їжа 1. Звуковідтворювальний орган людини? 2. Рідинний насос у тілі людини ? 3. Сніг у рідкому стані ? 4. Джерело енергії для людського організму 5. На уроці фізики поки Петя відповідав на запитання вчителя, Коля підсунув його стілець. Під дією якої сили Петя впав на підлогу сили тяжіння

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

1 Як ви вважаєте чи правдиві слова пісні? Чи може серед безхмарного неба з'явитися грім? 2. За яких обставин ми можемо спостерігати опади у вигляді дощу? 3. Яка сила заважає повторити за співачкою: відірватись від землі, і летіти в небеса? 4. Від чого залежить, що іноді на небі видно багато зірок, а іноді зовсім немає?

Номер слайду 12

ІV раунд МУЗИЧНИЙ 1. В чому полягає невідповідність слів виконавців пісні? 2.Завдяки чому ми можемо спостерігати таке явище, як рух місяця по небу? 3. Що являє собою фізичне явище, яке ми звикли називати зорепадом? 4. Як визначити швидкість човна, який пливе по річці?

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Номер слайду 19

Номер слайду 20

ppt
Пов’язані теми
Фізика, Позакласні заходи
Додано
3 березня 2020
Переглядів
750
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку