Презентація "Гарячі напої. Класифікація какао"

Про матеріал

Інформаційний матеріал до теми «Гарячі напої».

Презентація покликана доповнити матеріал уроку додатковими наочними матеріалами, що підвищують ефективність вивчення теми «Гарячі напої» шляхом демонстрації відомостей про класифікацію какао.

Мультимедійні презентації на наш погляд значно підвищують ефективність сприйняття матеріалу, сприяють активізації навчально-пізнавальної діяльності учнів.

Запропоновані форми та методи роботи відповідають віковим особливостям учнів, сприяють розвитку логічного мислення та реалізації творчого потенціалу.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Гарячі напої. Класифікація какао

Номер слайду 2

Какао — напій, до складу якого обов'язково входить насіння дерева какао і отримуваний з них порошок, а також молоко (чи вода) і цукор. У сучасному світі поширені два основні різновиди напою: гарячий шоколад напій какао Класифікація какао

Номер слайду 3

Гарячий шоколад Гарячий шоколад — напій на основі масла какао, яке є продуктом переробки какао-бобів . Готують з розтопленого плиткового шоколаду (чи шоколадної стружки) виключно на молоці з додаванням ванілі, цукру, кориці і збивають його до стану піни.

Номер слайду 4

Чорний (гіркий) шоколад Чорний (гіркий) шоколад роблять з тертого какао, цукрової пудри і масла какао.

Номер слайду 5

Молочний шоколад Молочний шоколад виготовляють з тертого какао, масла какао, цукрової пудри і сухого молока.

Номер слайду 6

Білий шоколад Білий шоколад готують з масла какао, цукру, сухого молока і ваніліну без додавання какао-порошку, тому він має кремовий колір (білий).

Номер слайду 7

Какао Какао — недорогий і простий в приготуванні напій, який варять на воді або молоці з порошку какао. Вживають як гарячим, так і холодним.

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 2
Оцінки та відгуки
  1. Кравчук Тетяна Анатоліївна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
  2. Богданова Лидия
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
ppt
Додано
31 липня 2018
Переглядів
3567
Оцінка розробки
5.0 (2 відгука)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку