Презентація "Головне про Австралію"

Про матеріал
Австралійський Союз повністю займає однойменний материк з низкою прилеглих островів, найбільший з яких — Тасманія. Австралію часто називають островом-континентом через її невеликий розмір та ізольованість, або найбільшим островом на планеті.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Головне про Австралію

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Герб

Номер слайду 4

На гербі зображені кенгуру та ему, які представляють на цьому гербі тваринний світ Австралії та золотий тин, що символізує рослинний світ країни. Вони разом тримають щит на якому зображені символи шести штатів Австралії. Над щитом розташована зоря співдружності.

Номер слайду 5

Кенгуру рудий

Номер слайду 6

Має довгі вуха та широку морду. У великого рудого кенгуру дуже міцні ноги та хвіст, які він використовує як для захисту, так і для швидкого бігу. Це найсильніший "боксер". Один стрибок цього представника кенгурових може сягати 9 м. Це нічний мешканець - харчується вночі травою. Вдень великий рудий кенгуру відпочиває. Постійно пересувається у пошуках їжі. Може пройти до 25 км. Утворює групи з 10-12 тварин. Народжується за 1 раз одне дитинча. Вагітність триває 33 дні. На 235 день кенгуреня залишає сумку матері, втім харчується її молоком до 1 року. Тривалість життя - приблизно 18-22 роки

Номер слайду 7

Ему

Номер слайду 8

Його висота близько 1,5 м, вага 50 кг. Ему здатний бігти зі швидкістю до 50 км/год. Живиться ему плодами, корінням, травою й іншим рослинним кормом. В основному годуються рано вранці. Нерідко відвідують посіви зернових культур, завдаючи збитку врожаю.

Номер слайду 9

Гімн Усі австралійці, радіймо,Бо ми молоді та вільні;Ми маємо золотий ґрунт і багатства за працю,Наш будинок оперезаний по морю;Наша земля багата на дари природи. Дуже красиві та рідкі;На сторінці історії поетапно. Розвивайся, прекрасна Австраліє!Коли серце кричить, співаймо«Розвивайся, прекрасна Австраліє!»

Номер слайду 10

Населення. Сучасне населення Австралії становить 18 млн. чоловік. Воно складається з двох груп, що істотно відрізняються своїм походженням і культурою. Його основу (близько 80%) становлять англо-австралійці, які є нащадками переселенців з Великобританії та Ірландії, вихідці з інших країн Європи та Азії. Корінні жителі — австралійські аборигени — нині становлять тільки 1% населення країни. Вони або кочують, як їхні предки, або працюють наймитами у білих фермерів. Аборигени Австралії належать до австралоїдної гілки негроїдної раси. Корінні австралійці — це численні племена, що розмовляють більш як 200 різними мовами. Державна мова Австралії — англійська.

pptx
Додано
22 березня 2020
Переглядів
1416
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку