Презентація гра-подорож "Люблю біологію" 6 клас

Про матеріал
Презентація містить інтерактивні завдання (загадки, ребуси, тести, задання з відкритою відповіддю, знайди помилку) на закріплення курсу біологія 6 класу або матеріал можна використати на початку навчального року у 7 класі як повторення.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Повторення з курсу 6 класу “Рослини”

Номер слайду 2

Завдання І. « Розминка» 1. Що таке фотосинтез? 2. Що таке дихання? 3. Що таке ріст?4. Що таке розвиток? 5. Що таке тканина рослини? 6. Що таке орган рослини?7. Що таке корінь? 8. Що таке пагін?9. Що таке брунька?10. Що таке стебло?11. Що таке листок?

Номер слайду 3

Завдання ІІ. « Хто зверху» Охарактеризуйте процеси життєдіяльності , які забезпечують надходження необхідних речовин до організму рослин?В чому полягають особливості будови молодої рослини?

Номер слайду 4

Завдання ІІІ. « Ерудит»

Номер слайду 5

Завдання ІІІ. « Ерудит»

Номер слайду 6

Завдання ІІІ. « Ерудит»

Номер слайду 7

Завдання ІV. «Жартівлива біологічна вікторина» 1. Назвіть рослину – символ України? 2. Який овоч необхідний для перевірки принцес на чистоту королівської крові? 3. Який злак росте на….оці людини? 4. Назвіть квіткову позу йоги? 5. Яка рослина «ходить» за сонцем? 6. Що виносить дівчина хлопцеві-нелюбу? 7. Яке насіння загубив Джек? 8. З чим порівнюють червоні щічки дівчат? 9. На яку квітку перетворився хлопець-самолюб? 10. Яка квітка охоронялась в казці «Красуня та чудовисько»? 11. Назвіть овоч, яким закидали поганих акторів12. Наречена Аладіна?

Номер слайду 8

Ви молодці♥ Сьогодні на уроці кожен зміг виявити «прогалини» у своїх знаннях. Вдома вам пропонується їх усунути, повторивши матеріал даної теми.

pptx
Пов’язані теми
Біологія, 6 клас, Презентації
Додано
5 вересня 2023
Переглядів
170
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку