Презентація(гра)"Збери пазл "Сучасне –минуле"

Про матеріал
Презентація(гра)"Збери пазл "Сучасне –минуле" Мета: ознайомити дітей з предметами побуту, якими користувалися люди в минулому; вчити добирати сучасні вдосконалені предмети, меблі, техніку які виникли з часом; розвивати мовленнєву активність, увагу, пізнавальний інтерес, мислення; виховувати зацікавленість, шанобливе ставлення до історії своїх пращурів.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Інтерактивна гра«Збери пазл «Минуле‐сучасне»Початок

Номер слайду 2

ДаліМЕТА:ознайомити дітей з предметами побуту, якими користувалися люди в минулому; вчити добирати сучасні вдосконалені предмети, меблі, техніку які виникли з часом; розвивати мовленнєву активність, увагу, пізнавальний інтерес, мислення; виховувати зацікавленість, шанобливе ставлення до історії своїх пращурів.

Номер слайду 3

ДаліПравила гри. Розглянь уважно запропоновані картинки . Обери з частин пазлу пару, яка відповідатиме по змісту «Минуле‐ сучасне» і буде підходити по формі, назви її. Натисни на неї курсором мишки, якщо вибір правильний , пазл складеться. Якщо не правильний, картинка розчиниться. Щоб продовжити далі складати пазли, натисни мишкою на блакитний кружечок у лівому нижньому куті. * І так до кінця гри.

Номер слайду 4

r

Номер слайду 5

Номер слайду 6

r

Номер слайду 7

r

Номер слайду 8

r

Номер слайду 9

r

Номер слайду 10

r

Номер слайду 11

r

Номер слайду 12

r

Номер слайду 13

r

Номер слайду 14

r

Номер слайду 15

Молодець!rrrrr

pptx
Додано
13 травня
Переглядів
41
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку