Презентація "Градуювання волосся"

Про матеріал
Дана презинтація призначена для використаня на уроках теоретичної підготовки кваліфікованих робітників за професією: "Перукар(перукар-модельєр)". Рівень кваліфікації Перукар 2 . Предмет: перукарська справа. Метою використання презинтації є повторення вже вивченого матеріалу та поглиблення знань з теми "Операції стрижок ""
Перегляд файлу

image

image

ТП-111

imageimageГрадуювання дає змогу регулювати густоту та об'єм волосся, візуально збільшувати їх завдяки прийомам стрижки пасом з відтя гуванням останнiх під різним кутом. Може бути високим (почина ючи з верхньопотиличної зони), середнім і низьким. Розрізняють зовнішнє та внутрішнє градуювання:

imageimage

Зовнішня градуювання

imageПочаткова прядка стрижеться подібно до вищеописаного способу. Друга прядка вичісується з першої, потім її затискають між середнім і вказівним пальцями, відтягують в свою сторону під певним кутом до шиї (наприклад, 30-45 градусів). Кожна йде прядка стрижеться нарівні з попередньої прядкою, з повним дотриманням початкового кутку.

В результаті верхня або криюча прядка повинна утворитися коротше нижньої прядки. Їх кінці направляються назовні.

imageвнутрішнє відрізняється подовженням наступного пасма порів няно з попереднім теж на 1—2 мм .image

Градуювання внутрішня

imageДля її досягнення, проводяться наступні кроки: щоб вийшла округла форма, початкову пасмо збирають з волосся на потилиці, затискають між середнім і вказівним пальцями, натягують уздовж всієї шиї і роблять рівне зрізання з внутрішньої сторони пальців.

 Другу пасмо затискають разом з початковою і стрижуть на 5мм-7 мм довший, тоді прядки натягнуті і пальці знаходяться на шиї. Далі йдуть пасма, що знаходяться вище, зістригали подібним чином.

У підсумку, верхня пасмо зобов`язана вийти довше нижньої прядки. Кінці даних пасом будуть завертатися всередину. Даний спосіб дозволяє досягти округлої форми

стрижки.СЛУЖБА УБОРКИ "МОЙДОДЫР"

image

Різновиди

СПОСІБ СТРИЖКИ «ПАСМО ЗА ПАСМОМ».

imageimageЦей спосіб точної стрижки аналогічний способу стрижки накладанням пасма на пасмо. Відмінність полягає в тому, що пасма волосся відокремлюють вертикальними проділами. Довжину зрізаного волосся контролюють двома способами: попередньо зістрижене пасмо волосся визначають як контрольну для наступної ; кожну наступну пасмо волосся зістригають, орієнтуючись на перше - контрольне.

СПОСІБ СТРИЖКИ «ПАСМО НА ПАСМО»

imageЗастосовуючи спосіб стрижки «пасмо на пасмо», визначають контрольну пасмо, наступні відчісуються і накладаються на контрольну, зрізаються на рівні його довжини. Кут відтягування пасма може бути різним

pdf
Додано
12 січня 2022
Переглядів
560
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку