Презентація "Хмарні технології"

Про матеріал

Презентація "Хмарні технології" дає уявлення про те, які є можливості викладання хімії з використанням Інтернету. Хмарні технології - це електронне сховище даних в мережі, яке дозволяє зберігати, редагувати а також обмінюватися цікавими файлами та документами з друзями, колегами. Зокрема знайомить з роботою хмарних сервісів Google, їх можливостями та способами використання під час уроків.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

хмарні технологіїпідготувала Павлова О. Д.вчитель хімії Мошнівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст.

Номер слайду 2

Що таке хмарні технології?Хмарні технології - це електронне сховище ваших даних в мережі Інтернет яке дозволяє зберігати, редагувати а також обмінюватися цікавими файлами та документами з вашими друзями, колегами.

Номер слайду 3

Переваги хмарних технологій. Економія коштів на програмне забезпечення. Економія на ІТ-спеціалістах. Економія електроенергії. Зменшується потреба в приміщеннях. Підвищується безпека. Економія серверного дискового простору. Доступ до освіти людей з обмеженими можливостями. Групова робота.

Номер слайду 4

Недоліки. Потрібна наявність постійного швидкісного Інтернету. Зменшення контролю ІТ-інфраструктури у випадках публічної хмари.

Номер слайду 5

Групи Google інструмент управління і групової роботи на основі контрольованих форумів та списків розсилання В сучасній освіті на перший план виходить робота в Інтернеті, спільна діяльність, уміння вести проекти та дослідження, використовуючи інтернет-середовище для навчання..

Номер слайду 6

Групи Google Хмарний сервіс Google Docs (Документи Google) дозволяє легко створювати, разом використовувати та змінювати документи в Інтернеті. Google-текст в режимі колективного редагування дозволяє підібрати матеріал та створити публікацію. Ця робота дає можливість обговорювати в групах ідеї, що виникають, робити спільне редагування, рецензувати статті і публікувати свої витвори.

Номер слайду 7

Групи Google Google-таблиця. Створити таблицю. Вчитель створює вихідну таблицю і надає можливість доступу до таблиці учням. Учні можуть працювати персонально чи в малих групах: шукати інформацію в мережі Інтернет та заповнювати таблицю. Google-презентація. Колективно чи в малих групах ( в режимі загального доступу) створити презентацію: перегляд, удосконалення, складання запитань, публікація презентації.

Номер слайду 8

Групи Google. Хмарний сервіс сайти Google - це конструктор сайтів з можливістю публікації відео, зображення, документів. Хмарний Google Відео сервіс поєднує відеохостинг роликів та пошукову систему по них.

Номер слайду 9

Бажаю вам успіху!Можливостей для роботи в хмарі багато. Вибирайте будь яку і вперед!

pptx
Додано
9 лютого 2018
Переглядів
16587
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку