Презентація. Інноваційний інструментарій професійної компетентності вчителя. Використання навчальних пазлів для налаштування учнів на плідну роботу на уроках хімії.

Про матеріал
Пропоную презентацію за темою "Інноваційний інструментарій професійної компетентності вчителя. Використання навчальних пазлів для налаштування учнів на плідну роботу на уроках хімії. Основні класи неорганічних сполук. Склад та будова солей." Пропонована презентація містить приклади розробок навчальних пазлів для використання під час уроків хімії. Матеріал презентації може бути цікавий вчителям хімії. Пропоновані розробки пазлів можна використати на різних етапах уроку, при підготовці та під час проведення уроків.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Інноваційний інструментарій професійної компетентності вчителя. Використання навчальних пазлів для налаштування учнів на плідну роботу на уроках хімії. Основні класи неорганічних сполук. Склад та будова солей. .

Номер слайду 2

Склад та будова солей. Переваги використання пазлів. Допомога.

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Використання навчальних пазлів на уроках хімії допоможе налаштувати учнів на плідну роботу, краще засвоїти навчальний матеріал. Тільки від самого вчителя залежить, скільки інформації зможуть сприйняти і засвоїти учні на його уроках, якими навчальними методами і прийомами при цьому треба скористатися. Цікаві уроки можна створювати насамперед через системне використання сучасних технологій навчання, від володіння вчителем сучасним інноваційним інструментарієм.

pptx
Додано
23 листопада 2021
Переглядів
372
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку