Презентація "Інструктаж із техніки безпеки у кабінеті біології"

Про матеріал

Інструктаж із техніки безпеки під час проведення лабораторних занять та демонстраційних дослідів у кабінеті біології

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Інструк. ТАЖ із техніки безпекипід час проведення лабораторних занять та демонстраційних дослідів у кабінеті біологіїПідготувала Пересада Карина Григорівна

Номер слайду 2

Інформаційний куточок

Номер слайду 3

Вимоги безпеки перед початком роботи:- входити в кабінет тільки після дозволу учителя;- не відкривати самостійно кватирки, фрамуги, вікна;- одягти спецодяг, якщо це передбачає вид роботи, застебніть його на всі гудзики, волосся сховайте під головний убір;- звільнити робоче місце від пепотрібних предметів і матеріалів;- перевірити наявність посуду, приладів;- починати виконувати завдання тільки з дозволу вчителя.

Номер слайду 4

Вимоги безпеки під час виконання робіт:1. Виконуйте лише ту роботу, яку доручив вчитель.2. При користуванні гострими предметами не спрямовуйте різальні або колючі частини цих інструментів на себе та інших, щоб уникнути поранень.3. Обережно поводьтесь із скляним посудом. У випадку, якщо він розіб’ється, не збирайте осколки руками, а змітайте їх щіточкою у призначений для цього совок.4. Користуючись розчинами кислот або лугів, обережно наливайте їх тільки у скляний посуд.

Номер слайду 5

Нагрівання слід проводити обережно!!!!!

Номер слайду 6

Забороняється користуватисьелектронагрівальними приладамии з відкритою спіраллю. Забороняється користуватись інсектицидами для боротьби з комахами-шкідниками кімнатних рослин

Номер слайду 7

 Вимоги безпеки після закінчення роботи:1. Приберіть робоче місце.2. Не мийте скляний посуд милом.3. Після закінчення роботи обов’язково ретельно вимийте руки з милом.4. Не виходьте із кабінету (лабораторії) без дозволу вчителя.

Номер слайду 8

Безпека - це добре, а недбалість – погано!Цінуй своє здоров'я!

pptx
Додано
5 жовтня 2022
Переглядів
520
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку