презентація Кичинський -художник

Про матеріал
Презентація про херсонського художника Анатолія Івановича Кичинського. Картини художника - це вікна у світ його мистецтва.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ЗустріЧ з Прекрасни. М…

Номер слайду 2

АНАТОЛІЙ Кичинський – художник, автор настроєвих пейзажів і натюрмортів Презентація учителя української мови і літератури. Александрової А. В.

Номер слайду 3

Як художник Анатолій Кичинський формувався самотужки. Та, незважаючи на це, в живописі він абсолютно професійний, навіть самобутній. Віддаючи перевагу пейзажам, Анатолій Кичинський наголошує ними, як і багатьма віршами, на своєму особливому ставленні до унікального місця на землі – таврійського степу з його дивовижною кольоровою гамою, котрий з Божої волі став батьківщиною нашого поета і художника.  Милуєшся його пейзажами і не можеш не думати про те, яка велика схожість існує між Поезією та Живописом, яка велика гармонія їх поєднує Херсону пощастило на цілу когорту талановитих живописців, тож рівнятися було на кого. Звичайно ж, навіть ставши почесним членом Національної спілки художників України, Анатолій Іванович прекрасно розуміє, що це крило його творчості набагато слабше, ніж поетичне.

Номер слайду 4

У творчій лабораторії

Номер слайду 5

КАРТИНИ ХУДОЖНИКА-вікна у світ…

Номер слайду 6

«От і весна»Картон, олія. 39х49«Дощовий вересень»Полотно, олія. 28х74

Номер слайду 7

«Хризантеми»Полотно, олія. 35х42«Сонце ховається»Картон, олія. 17х20

Номер слайду 8

«Осінній мотив»Полотно, олія. 33х69«Невчасний сніг»Картон, олія. 14х17

Номер слайду 9

"Сутінки"Картон, олія 35х45 «Теплий місяць» Картон, олія. 31х42

Номер слайду 10

Творчість Анатолія Кичинського – яскрава сторінка в історії української літератури. Картини художника – вікна у світ, які він відкриває для нас. Дослідивши грані таланту Анатолія Кичинського , можна прийти до висновку , що творчість нашого земляка досягає світового визнання, викликаючи інтерес до історії та культури Таврійського краю.

Номер слайду 11

ДЯКУЄМО ЗА УВАГУ! ДЯКУЮ ЗА УВАГУ!

pptx
Додано
19 лютого 2019
Переглядів
1162
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку