Презентація "Класний керівник"

Про матеріал

Науково-методична проблема класного керівника:

“Створення сприятливих умов для виховання соціальної компетентності особистості учня". Кожний класний керівник на кінець року готує звіт своєї діяльності.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Олійник Світлана Станіславівна класний керівник 12-А класу (вфн)Криворізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 34вища кваліфікаційна категоріязвання “Старший учитель”стаж роботи 24 рокиосвіта вища. Науково-методична проблема класного керівника:“Створення сприятливих умов для виховання соціальної компетентності особистості учня”

Номер слайду 2

Калейдоскоп заходів 12-А класу (вфн)Робота в бібліотеціВиховна година “Толерантність”Перший урок “Україна на карті Європи”Бесіда “Правила поведінки під час зимових канікул”Круглий стіл “Ми за МИР!”Виховна година “Рушник ,що вміє промовляти”

Номер слайду 3

Самоосвітня діяльність класного керівника

Номер слайду 4

Сертифікати: Брала участь у вебінарах “Інтерактивна школа ТВОРЧОГО ВЧИТЕЛЯ: а) Патріотизм – сплав почуття і думки, розуму і серця…” (Сухомлинський),; б) “З Україною в серці”. Публікація на Учительский.сайт Презентація “Я – українка”. Публікація на сайті http://multiurok.ru “28 квітня – день Охорони праці”. Публікація на сайті info. Urok. RU Презентація “Шкільні роки чудові”. Публікація на сайті info. Urok. RU Виховний захід “Мир та злагода – основна умова існування Землі та людства”. Участь у вебінарі У МЕЖАХ ПРОЕКТУ “ Global Educational Discovery” “Рецепти від “классної” мами. Про спільносправу та клас як родину”. Участь у вебінарі ВГ “Основа” “Батьківські збори. Мистецтво взаємодії”. Участь у вебінарі У МЕЖАХ ПРОЕКТУ “ Global Educational Discovery” “Креативність як засіб досягнення успіху дитини”. Публікація на сайті info. Urok. RU Методична розробка “Формування національної самосвідомості учнів у процесі краєзнавчої роботи засобами музейної діяльності”. Публікація на Учительский.сайт Виховний захід “Мужність та відвага”. Участь у вебінарі проекту ИТФОУРОК “Развитие творческого потенциала и личностных возможностей ребенка в процессе обучения и воспитания». Публікація на Учительский.сайт Методична розробка “Воїн-інтернаціоналіст Андрій Рзянкін”. Публікація на сайті info. Urok. RU Методична розробка “Запобігання правопорушень серед неповнолітніх”.

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Олійник Світлана Станіславівна
    Класне керівництво - це наше життя. Всі вчителі це розуміють.
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
6 серпня 2018
Переглядів
1088
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку