Презентація "Колобок"

Про матеріал
До скарбнички вчителів 1 класу. Інтегрований урок за букварем М.І. Чумарної. Цікава подорож з завданнями з різних предметів
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Дистанційне навчання, інтегрований відео урок, 1 клас учителя початкових класів ЗЗСО І – ІІІ ступенів №17 ВЦА міста Торецьк Семенець Любові Миколаївни. Колобок

Номер слайду 2

Казка – це світ чарівний, незвичний. Казка – це диво, сповнене краси. Поринь у казку. Цеж бо так цікаво. Це справді свято. Радість для душі.

Номер слайду 3

Ми будемо: СЛУХАТИ І ЧУТИМІРКУВАТИДОСЛІДЖУВАТИРОЗВ’ЯЗУВАТИЛІПИТИСТВОРЮВАТИ Колобок

Номер слайду 4

Стіна слів. Хижа, хижка – комора. Засік – місце, де зберігають борошно, крупу. Призьба – місце вздовж стін хати, схоже на лавку, де можна сидіти і гратися на сонечку.

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Перевір себе. З ким він зустрічався?Хто головний герой казки?

Номер слайду 7

Розв’яжи!7 + 2 = 9(год)Відповідь: о 9 годині ранку. Баба спекла Колобок і о 7 годині ранку поставила його простигати на вікно. Колобок 2 години холонув, а потім покотився по доріжці назустріч пригодам. О котрій годині він втік від діда і баби?

Номер слайду 8

Зліпи колобок з пластиліну

Номер слайду 9

Працюємо самостійно!Я по засіку метений,я на яйцях спечений,я від баби втік, я від діда утік – то й від тебе втечу!Спиши пісеньку Колобка:

Номер слайду 10

Досліди!Круглий, рум’яний, веселий, оптимістичний, безтурботний, легковажний, довірливий, обдурений. Яким був Колобок?Хто в цій казці скоїв найнебезпечніший злочин?

Номер слайду 11

Запам’ятай!Не можна!Розмовляти з незнайомцями. Приймати від незнайомців подарунки та будь-які пропозиції чи запрошення. Звертати увагу на прохання про допомогу. Пам’ятайте! Дорослі мають звертатися за допомогою тільки до інших дорослих. Підходити до машини незнайомця, а надто сідати в неї. Відчиняти незнайомцям двері і пускати до квартири. Заходити разом із незнайомцем до під’їзду чи ліфта.

Номер слайду 12

Творча робота. Розкажи казку рідним, імітуючи голоса тварин. Зміни кінцівку, щоб казка закінчувалася так:

Номер слайду 13

Ти - молодець!

pptx
Додано
13 грудня 2020
Переглядів
2144
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку