Презентація "Комп'ютери майбутнього"

Про матеріал
Презентація "Комп'ютери майбутнього"Презентація "Комп'ютери майбутнього"Презентація "Комп'ютери майбутнього"Презентація "Комп'ютери майбутнього"Презентація "Комп'ютери майбутнього"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Підготувала здобувачка вищої освіти групи 11-ПО КЗ «Покровський педагогічний коледж» Соколенко Анастасія Олександрівна. Презентація на тему «Комп'ютери майбутнього»

Номер слайду 2

Сьогодні вже нікого не здивуєш планшетом або нетбуком, це вже повсякденні речі, без яких нам обійтися все складніше, починаючи від школи і закінчуючи бізнесом. А років 15 тому їх всі називали не інакше як «комп’ютери майбутнього» — у той час машини тільки починали радувати користувачів кольоровими дисплеями і вінчестерами на кілька мегабайт.

Номер слайду 3

Квантові комп'ютери – майбутнє Якщо ви думаєте, що комп'ютер, який працює при 4 Ггц - швидкий, то випробуйте комп'ютер майбутнього, що працює при 40 000 Ггц. Одночасно з існуванням безлічі перешкод, які необхідно подолати, щодня відкриваються нові методики і здійснюються нові відкриття. Багато людей думають, що квантові комп'ютери можуть стати дійсністю протягом всього 5-10 років.

Номер слайду 4

Цей фантастичний комп’ютер був розроблений корейським дизайнером Он-Сеок. Мембранна клавіатура з’являється в основі пристрою лише в той час, коли вона необхідна. З її допомогою можна ввести текст, а ось монітор в цьому гаджеті не передбачено. Замість нього можна проектувати зображення на будь-яку поверхню за допомогою обертового проектора.

Номер слайду 5

Індустріальний дизайнер Пауліна Карлос створила недзвичайний комп'ютер Dell Froot. Він немає ні клавіатури, ні монітора в звичному нам розумінні цих девайсів. Клавіші клавіатури відбиваються на будь-яку горизонтальну поверхню за допомогою лазера, який реагує на рухи пальців користувача. І з монітором та сама історія, тільки поверхня повинна бути вертикальною.

Номер слайду 6

Roll. Top — це ноутбук з гнучким 17-дюймовим дисплеєм, який може згортатися як рулон паперу, надаючи користувачеві максимальну зручність при перенесенні. Крім сенсорної у гаджет вбудована повноцінна кнопкова клавіатура, що дуже стане в нагоді для роботи з набором текстів. У складеному вигляді цей компактний ноутбук можна з легкістю носити як сумку, ремінь якої перекидається через плече.

Номер слайду 7

Концепт комп’ютера наступного покоління під назвою Li. M являє собою невеликий системний блок, нагадує порожній фотоальбом і 19-дюймовий абсолютно прозорий сенсорний дисплей, який виглядає як шматок скла. Все це доповнює сенсорна панель, яка виконує роль комп’ютерної миші, і тонка бездротова клавіатура.

Номер слайду 8

Японський дизайнер Хіромі Кирикі розробив концепцію комп'ютера Nextep, який, на його думку, цілком може з'явитися до 2020 року. Це буде повноцінний персональний комп'ютер, який розташується в браслеті на вашому зап'ясті. І при цьому в ньому буде повноцінний екран, велика зручна клавіатура, і потужний продуктивний процесор.

Номер слайду 9

Підводячи підсумок, не можна не помітити бурхливого розвитку комп’ютерної техніки, особливо в останні кілька років. Прогрес не стоїть на місці, кожен день з’являються все нові і нові технології, років через двадцять комп’ютери теперішньо-майбутнього будуть нам здаватися зовсім не передовими та сучасними, а чимось звичним і буденним.

Номер слайду 10

Джерела інформаціїhttp://cpto.dp.ua/posibnyk/Future.htmlhttp://ukrdomguru.ru/rizne/4085-komp-juteri-majbutnogo.htmlhttp://vidpoviday.com/yakimi-budut-kompyuteri-majbutnogohttps://24gadget.ru/1161036432-dell-froot-koncept-kompyutera-budushhego-3-foto.htmlhttp://computer.damotvet.ru/hardware/565848.htm

Номер слайду 11

Дякую за увагу!

Номер слайду 12

rrr

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Варварова Віта Віталіївна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
18 квітня 2021
Переглядів
5496
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку