Презентація "Корисні продукти та страви з них"

Про матеріал
Здобувачі освіти знайомляться з рецептами корисних салатів та послідовністю їх виготовлення.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Урок кулінарії “Корисні продукти та страви з них”Підготувала Спичка Н. В.

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Правила техніки безпеки та гігієни : Вимити руки з милом; Надіти фартушки та косинки;  Прибрати волосся під косинку. Працювати охайно, не заважаючи один одному, за потребою допомогти один одному; Уважно слухати вказівки вчителя;Після виконання роботи прибрати своє робоче місце.

Номер слайду 4

Салат “Вінегрет”

Номер слайду 5

Рецепт салату «Вінегрет»Інгредієнти: Буряк варений – 1 шт. Морква варена – 1-2 шт. Картопля – 3- 4 шт. Солоний огірок – 3 шт. Цибуля зелена – 50 г. Рослинна олія – 4-5 ст.л. Овочі нарізати кубиками, посолити, додати зелену цибулю та заправити рослинною олією, все добре перемішати. Прикрасити петрушкою. Викласти ложкою у тарталетки.

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Салат “Райдуга смаку”

Номер слайду 8

Салат «Райдуга смаку»Інгредієнти: Апельсини – 2 шт.,Ківі – 1 шт.,Банан – 1 шт.,Мед – 1 чайн. ложка. Йогурт – 4 стол. ложки. Фрукти нарізати кубиками, додати 1 чайну ложку меду та заправити йогуртом, все легенько перемішати. Викласти у креманки (тарталетки).

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Дегустація

pptx
Пов’язані теми
Я досліджую світ, 4 клас, Презентації
НУШ
Додано
27 січня
Переглядів
137
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку