Презентація "Корпоративне навчання"

Про матеріал
Дана презентація може використовуватись на засіданні ШМО. Вона ознайомить колег з неформальною освітою. Саме такі методи стали поширеними в освітньому процесі та мають назву фідбек (зворотній зв’язок).
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Корпоративне навчання Презентацію підготувалавчитель початкових класів. Заярченко Л. Я.

Номер слайду 2

Корпоративне навчання - це форма підвищення кваліфікації  та розширення професійних знань і вмінь спеціалістів в рамках однієї організації для забезпечення успішного та ефективного виконання її стратегічних завдань та підвищення ефективності її діяльності.

Номер слайду 3

Мета корпоративного навчання- оперативне формування професійних компетентностей, що передбачає максимальну їх реалізацію в реальній освітній ситуації й виражається в зміні поведінки вчителів, підвищенні якості та продуктивності їх праці.

Номер слайду 4

- Розвиток інноваційного мислення. Пріоритети корпоративногонавчаннякорекція організаційної культури навчального закладу відповідно до нової стратегіїГенерування нових знань. Формування професійних компетентностейгнучкість і конструктивність рольової поведінки.

Номер слайду 5

Характерні ознаки До системи корпоративного навчання залучено всіх членів навчального закладу. Корпоративне навчання має випереджальний характер стосовно структурних змін й оновлення. Корпоративне навчання є мотивованим і спрямованим на формування потреби оволодіння новими знаннями, навичками, здібностями, на усвідомлення необхідності саморозвитку та самореалізаціїКорпоративне навчання неперервне — як у набутті професійних компетентностей, так і в соціально-культурному розвитку. Система корпоративного навчання гнучка й мобільна, здатна адаптуватися до постійних змін, що відбуваються в суспільстві, економіці, на виробництві. Корпоративне навчання інноваційне або креативне

Номер слайду 6

Підхід Нової української школи — це вільний учитель, який має творити

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Богата Олександра Миколаївна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
17 березня 2020
Переглядів
2999
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку