Презентація " Кратне порівняння.Таблиця множення числа 7.Таблиця ділення числа 7.

Про матеріал
Задачі на кратне порівняння ,Розв'язування задач,також задач з логічним навантаженням,Повторення таблиці множення та ділення.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Математика. Тема: Кратне порівняння чисел. Таблиця множення числа 7. Таблиця ділення числа 7.

Номер слайду 2

Номер слайду 3

2) Усне розв'язування задач.• Дівчинка купила 15 зошитів у клітинку і 5 зошитів у лінійку. У скільки разів більше зошитів у клітинку купила дівчинка?• У дитячий садок привезли 40 кг яблук, що на 8 кг менше, ніж груш. Скільки привезли груш?

Номер слайду 4

3. Хвилинка каліграфії— Установіть закономірність і запишіть числа, вставляючи пропущені.11; 21; 31; ...; 51; ...; ...; ...; 91.

Номер слайду 5

5). Встав пропущені числа.6. Розв’яжи задачу. Вартість альбому 12 грн, а зошита — 6 грн. У скільки разів вартість альбому більше, ніж зошита?

Номер слайду 6

Номер слайду 7

7) Розв'язування задач (усно)• На 3 однакових аркушах 24 малюнки. Скільки малюнків на одному аркуші?• У 4 однакових пляшках 8 л квасу. Скільки квасу в одній пляшці?• У 5 ящиках 40 кг слив. Скільки кілограмів слив в одному ящику?

Номер слайду 8

Розв'язування логічних задач1) Від чотирикутника відрізали 1 кут. Скільки кутів у фігури, яка утворилася? 2) Який посуд не можна наповнити? 3) 3 якого посуду не можна нічого з’їсти?

Номер слайду 9

pptx
Додано
14 квітня 2020
Переглядів
2107
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку