Презентація "Мандрівка країною Дружба"

Про матеріал

Презентація до виховного заходу "Мандрівка країною Дружба" для учнів початкової школи.

Мета. Виховувати у дітей доброзичливість у ставленні до людей, товариськість у спілкуванні з однолітками, турботливе ставлення, бажання дру­жити, допомагати один одному.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Виховна година у 3 класі в ігрові формі

Номер слайду 2

Доброго ранку, доброго дня! ДОБРОГО ВЧОРА, СЬОГОДНІ, ЩОДНЯ!ХАЙ ЛИШ ДОБРО БУДЕ НА СВІТІ,ХАЙ БУДУТЬ ЗАВЖДИ УСМІХНЕНІ ДІТИ!

Номер слайду 3

Мандрівка країною Дружба

Номер слайду 4

Любим ми повеселитись,І ще трохи полінитись. Рідко в класі у нас тихо,Є про що поговорити…Любим ми повеселитись,І ще трохи полінитись. Рідко в класі у нас тихо,Є про що поговорити За горами,за лісами є країна неземна…Тут випробувань багато, ця країна чарівна. Хто пройде  усі дороги, хто знайде усі стежки,Той найбільший скарб людини з нами може віднайти. Як  назвемо ми країну? Відгадайте, дітки, враз. Хто загадку відгадає, зразу ж руку піднімає!

Номер слайду 5

Загадка. Вона всім нам дорога,Вона жити помага. Коли вона у тебе є,Життя радісним стає. Разом можна все зробити,Тож без неї не прожити.(Дружба)

Номер слайду 6

Інтерактивна вправа « Мікрофон»Що таке «дружба»? -Як ви розумієте це слово?

Номер слайду 7

Гра «Мій друг (подружка)»

Номер слайду 8

Гра-розминка «Це мій кращий друг і я!» Якщо відповідь про вас, промовляєм хором враз: «Це все я, це все я, це  мій кращий друг і я» Якщо ні-то мовчимо і тихенько сидимо. А тепер давайте грати – треба вам відповідати. Рано – вранці хто піднявся? А хто сонечку всміхався? Хто веселий і бадьорий кожен день іде до школи? Хто з вас працею своєю прикрашає дім і клас? Хто приходить зранку в клас із запізненням на час?  Хто  уміє берегти ручки, зошити й книжки? А хто граючи в футбол у вікно заб’є нам гол? Хто веселу вдачу має і усім допомагає?

Номер слайду 9

Істинний друг пізнається і я скажу хто ти. Немає друга – знайди, в біді. З добрим здружись, старих – не забувай. Скажи, хто твій друг, а знайшов – бережи. Нових друзів май, а лихого стережись. Збери прислів’я

Номер слайду 10

Помирились сонце з хмарою, І тепер танцюють парою. Ллється дощ, і сонце світить, Усміхаються їм діти. Райдуга місток зробила — Сонце з Хмарою здружила. Хай з них приклад беруть діти. Треба дітям всім дружити.

Номер слайду 11

Мирилки

Номер слайду 12

Гра “Хто з ким дружить?” Маша та ……. .

Номер слайду 13

Маша та Ведмідь.

Номер слайду 14

Крокодил Генна та ……… .

Номер слайду 15

Крокодил Гена та Чебурашка .

Номер слайду 16

Котик та ……… .

Номер слайду 17

Котик та Півник .

Номер слайду 18

Дюймовочка та ………. .

Номер слайду 19

Дюймовочка та Ластівочка.

Номер слайду 20

Карлсон та ….. .

Номер слайду 21

Карлсон та Малюк.

Номер слайду 22

Віні Пух та ……. .

Номер слайду 23

Віні Пух та П’ятачок .

Номер слайду 24

Вправа «Продовж речення» Один за всіх … (і всі за одного). Не май сто рублів … (а май сто друзів). Семеро одного … (не чекають). Один в полі … (не воїн). Старий друг краще … (за нових двох). З ким поведешся … (того й наберешся).style.colorfillcolorfill.typefill.onstyle.colorfillcolorfill.typefill.onstyle.colorfillcolorfill.typefill.onstyle.colorfillcolorfill.typefill.onstyle.colorfillcolorfill.typefill.onstyle.colorfillcolorfill.typefill.on

Номер слайду 25

Закони Дружби. Один за всіх, і всі за одного. Нових друзів май, старих - не забувай. Обмаюй друга, коли тобі це внигідно. Розділи з другом і радість, і смуток. Підтримай друга у біді. Свого друга ображай, обзивай , зрідка кусай. Бережи друга , не ображай, не обзивай його. Поступайтеся один одному. Будь з другом чесним та відвертим.

Номер слайду 26

Якщодружить увесь клас,Успіх буде повсякчас,Все нам легко удається,Весело усімживеться.

Номер слайду 27

Місто Поетичне

Номер слайду 28

Місто Пісенне

Номер слайду 29

Місто Гумористичне

Номер слайду 30

Місто. Поміч

Номер слайду 31

Що зробити, щоб удвічі торт вам видався смачнішим? Що зробити, щоб удвічі кожний день для вас побільшав ?Щоб і радості, і щастябуло вам аж ніде діти ?Тут — ніякого секрету! Треба з другом все ділити! 

Номер слайду 32

Місто Мудре

Номер слайду 33

Дружба — це стосунки між людьми на основі взаємної довіри, взаєморозуміння, спільних інтересів, прив'язаності.

Номер слайду 34

Місто Єдність

Номер слайду 35

Місто Дружнє

Номер слайду 36

Гра «Додай слово» Треба вчитися... (дружити). А не кидатись словами, Щоб не стати ... (ворогами). І запам’ятай собі — З другом легше у... (журбі). Друг нас виручити може, У біді він ... (допоможе). А як пісня, жарт чи сміх — Радість ділиться на... (всіх). Друг нас може захистити Може з класом ... (помирити). Друг не стане кепкувати І на людях нас... (повчати). А як сварять всі навкруг — Йде на захист справжній... (друг). І ніколи не забудь! Й ти для друга — вірним... (будь)! Й ще одне запам’ятай: Друзів ти... (не забувай)! Знай, моя дитино мила, Дружба — це велика... (сила)!

Номер слайду 37

Номер слайду 38

Дякуємо. За увагу!

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Кажукало Юлія Миколаївна
    Чудова презентація, побудована на позитивному настрої, насичена різними формами роботи, які постійно змінюються. Ваша робота заслуговує уваги. Бажаю успіхів!!!
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
13 грудня 2018
Переглядів
4130
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку