Презентація "Марки машин різних країн"

Про матеріал
Презентацію "Марки машин різних країн" можна використати під час вивчення теми "Машинобудування в світі".
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Марки машин різних країн

Номер слайду 2

США1. Cadillac. Під цим брендом виготовляються елітні, дорогі машини з фірмовим дизайном. Марку цього бренду важко переплутати з іншими автомобілями. Порівняно з Chevrolet, Каділлак випускається в невеликому обсязі. На сьогоднішній день моделі цієї машини суттєво оновили зовнішній вигляд та характеристику. Незабаром очікується збільшення виробництва таких автомобілів.

Номер слайду 3

США2. Ford. Нещодавно бренд змінив усі стереотипи в автовиробництві. Головною відмінністю марки є унікальний зовнішній вигляд, дизайн салону. Великою популярністю користуються моделі спортивного класу. Автомобілі Ford відомі у всьому світі, особливо такий бренд, як Mustang. Ці машини оснащуються потужними моторами. Автомобільні експерти з усього світу вважають Ford одним із найкращих американських авто. На даний момент випускається широкий асортимент моделей: седани, кросовери, позашляховики, гібриди, пікапи. Останнім часом збільшилося виробництво транспортних засобів для авторинків Азії.

Номер слайду 4

США3. Tesla. Молода компанія з випуску цієї марки була заснована у 2004 році. Набула великої популярності завдяки випуску електрокарів. Автомобілі такого типу – екологічно чисті, працюють від акумуляторних батарей. Майбутнє – за електромобілями. Цей бренд має чималий потенціал стати головним лідером у виробництві засобів пересування. За статистикою, незабаром Tesla обжене такі компанії як Ford, Chrysler, Chevrolet. Тесла – економічний бренд, але вартість набагато вища, ніж у конкурентів. Авто має високі показники в дизайні та комплектації. Тиха машина в експлуатації, що тішить багатьох автолюбителів.

Номер слайду 5

США4. Lincoln. Цей автобренд був створений компанією Ford, щоб зайняти певну нішу на світовому авторинку серед преміального класу автомобілів. Останні роки Lincoln може похвалитися покращенням продажів на території Північної Америки та Китаю. Безумовно, всі нові моделі Lincoln це прямий виклик конкурентним автомобілям Каділлак. Правда тут варто відзначити, що ці обидва автобренди виробляють автомобілі з прицілом лише на ринок США.

Номер слайду 6

Німеччина1. Mercedes Benz. Німецька автомобільна марка, що входить до трійки кращих, як символ обрала зірку з трьома променями, що означає єдність трьох основних стихій: землі, повітря і води у виробництві транспортних засобів. В даний час виробництво орієнтоване на випуск легкових автомобілів, якості лімузинів, вантажівок та автобусів преміальної якості. Візитною карткою марки є впровадження інновацій у виробництво автомобілів із бездоганним стилем та дизайном. Для зручності споживачів весь модельний ряд Mercedes розподілено на класи. Найстаріший автовиробник є не лише найвідомішою у світі маркою автомобілів, а й входить до рейтингу компаній-лідерів за обсягом виробництва високотехнологічних транспортних засобів

Номер слайду 7

Німеччина2. Audi. Німецькі марки машин важко уявити без автомобілів із чотирма переплетеними кільцями на решітці радіатора. Сучасний символ концерну, заснованого в 1909 році, нагадує про злиття в 1932 чотирьох компаній (Dampf Kraft Wagen, Audi, Wanderer, Horch) з метою створення концерну – майбутнього лідера світового автопрому. Спочатку Audi спеціалізувалася на створенні унікальних гоночних автомобілів, але з часом було налагоджено виробництво бюджетних моделей авто чудової якості.

Номер слайду 8

Німеччина3. BMW. Баварські моторні заводи, відомі сьогодні як абревіатури БМВ, було відкрито 1916 року з метою виготовлення авіаційних двигунів. Пам'ять про це зберігається завдяки емблемі марки, де схематично зображений пропелер у кольорах баварського прапора. У 1929 році розпочався випуск перших автомобілів BMW, що відрізняються яскравою зовнішністю та спортивним характером. Відмінна динаміка та абсолютна керованість дозволили бренду BMW стати лідером у сегменті автомобілів класу «люкс».

Номер слайду 9

Німеччина4. Porsche. Випуск легендарних автомобілів під маркою Porsche розпочався в 1931 році під керівництвом Фердинанда Порше, який вклав не лише свої знання та капітал, а й ім'я в успіх компанії. В результаті виробник спортивних автомобілів і позашляховиків люкс-класу став однією з найвищих компаній у світі, а транспортні засоби марки визнані в 2010 році найнадійнішими. В даний час модельний ряд Porsche включає гібридний гіперкар 918, компактний кросовер Macan, спортивний кросовер Cayenne, купе Cayman і фастбек класу «Гран Туризмо» Panamera. Всі елітні автомобілі марки відрізняються неперевершеною динамікою гоночних машин та футуристичним дизайном. В останнє десятиліття інженери компанії працюють над створенням економічних версій седанів та кросоверів для широкого кола споживачів.

Номер слайду 10

Японія1. Toyota. Сьогодні це найбільший концерн із виробництва авто в Японії. Окрім автомобілебудування, компанія також займається наданням фінансових послуг. Причини такої популярності очевидні: Якість;Надійність;Безпека;Прийнятна ціна;Постійно оновлюваний дизайн;

Номер слайду 11

Японія2. LEXUS. Це окрема торгова марка компанії Toyota, яка займається виробництвом автомобілів преміум-класу. Автомобілі Лексус значно відрізняються від Toyota - вони мають більш презентабельний, розкішний дизайн, повну комплектацію, комфортний інтер'єр і відповідають високому класу безпеки.

Номер слайду 12

Японія3. Honda Civic. Модель Хонди, яка дозволила компанії зірвати «джек-пот» - до неї автомобільні компанії користувалися особливим попитом. Хонда Цивік стала одним із найбільш продаваних авто у всьому світі. Сьогодні модель виробляється в декількох варіантах комплектації і попит на неї також великий, як кілька десятиліть тому. Ціна - від 18000 $. 

Номер слайду 13

Японія4.«Сузуки» (Suzuki Motor Co. Ltd.), японская компания,специализирующаяся на производстве малолитражных и компактных автомобилей повышенной проходимости. Штаб-квартира находится в Хамамацу.

Номер слайду 14

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Чікаленко Ганна Вікторівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
22 травня 2022
Переглядів
5011
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку