Презентація "Мавка - душа лісу й берегиня нашої Землі"

Про матеріал
Дидактична гра з екологічного виховання. Мета гри: Продовжувати формувати уявлення дітей про вплив негативної діяльності людини на природу та навколишнє середовище; закріпити правила поведінки у природі, викликати бажання берегти природу та піклуватись про неї; виховувати любов до рідної планети та природи. Ігрове завдання: Продемонструвати дітям різні ситуативні картинки і запропонувати за допомогою цеглинок lego визначити від чого Мавці добре, а від чого погано.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Мавка – душа лісу й берегиня нашої землі Дидактична гра з екологічного виховання «Зірочковий вихователь» Ковшикова Ольга Іванівна

Номер слайду 2

Мета гри: Продовжувати формувати уявлення дітей про вплив негативної діяльності людини на природу та навколишнє середовище; закріпити правила поведінки у природі, викликати бажання берегти природу та піклуватись про неї; виховувати любов до рідної планети та природи.

Номер слайду 3

Ігрове завдання: Продемонструвати дітям різні ситуативні картинки і запропонувати за допомогою цеглинок lego визначити від чого Мавці добре, а від чого погано.

Номер слайду 4

В хащах прадавнього лісу мешкає чарівна Мавка – душа лісу й берегиня нашої Землі. Вона радіє, коли люди бережуть природу й засмучується, коли люди недбалі до нашої планети. За допомогою цеглинок lego визначте, який настрій у Мавки. Червона цеглинка, коли вона засмучена, зелена – коли радісна.

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

pptx
Додано
9 квітня
Переглядів
60
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку