Презентація "Майстер-клас «Декоративне міні-панно в техніці пейп-арт.»"

Про матеріал
Дана презентація є доповненням до презентації "Сучасні техніки народної творчості" та покликана сформувати уявлення про технологічний процес виготовлення виробу у техніці пейп - арт.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Майстер-клас «Декоративне міні-панно в техніці пейп-арт.»Підготувала вчитель трудового навчання та технологї Посад – Покровського ліцею Чемерейко Тетяна Миколаївна

Номер слайду 2

Пропоную виготовити декоративне панно у техніці пейп-арт. Для роботи нам знадобляться такі матеріали: для основи - компакт-диск; узори для декорування; пензлі (або зубочистки) для клею; клей ПВА; серветки (або гофропапір); ножиці.

Номер слайду 3

Приступимо до роботи. Спочатку підготуємо основу для панно. Наклеюємо вибраний узор на компакт-диск.

Номер слайду 4

Далі підготуємо з кольорових серветок (або тоненького гофропаперу) джгутики. Якщо серветки двох- або трьохшарові – розділяємо. Нарізаємо серветки на смужки шириною близько 2 см та скручуємо їх.

Номер слайду 5

Наступний етап – наклеювання серветковий джгутиків на промальовані контури. Джгутики повинні бути сухими. Вибираємо джгутики потрібного кольору, приклеюємо на малюнок щільно один до одного. Для фіксації поверхні дочекатися, поки картина висохне, покрити акриловим лаком.

Номер слайду 6

Мої роботи

Номер слайду 7

Роботи вихованців

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Декорування пляшки в техніці пейп-арт (в процесі)

pptx
Додано
18 лютого 2023
Переглядів
470
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку