Презентація "Меблеве виробництво в Україні"

Про матеріал
Україна виробляє близько 20 мільйонів кубометрів деревини щорічно і здатна повністю задовольнити потреби українських виробників меблів. Експорт українських меблевих виробів з 2016 по 2020 рік збільшився приблизно вдвічі до 750 мільйонів доларів США
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Меблеве виробництво в Україні Підготувала Кохан Наталія

Номер слайду 2

Протягом останніх кількох років меблева промисловість в Україні демонструє стабільне зростання. Завдяки розташуванню у географічному центрі Європи, великій ресурсній базі в поєднанні з Угодою про вільну торгівлю з ЄС, Україна має всі передумови, для того щоб стати європейським центром меблевого бізнесу.

Номер слайду 3

Лісові ресурси. Майже 16% території України займають ліси. Найбільша концентрація лісів знаходиться на півночі та заході України (переважно сосна, бук, дуб та ялина). Загальна площа лісів становить 9,5 млн га (9-е місце в Європі). Україна виробляє близько 20 мільйонів кубометрів деревини щорічно і здатна повністю задовольнити потреби українських виробників меблів.

Номер слайду 4

Пиломатеріали та панелі з деревини. Меблева промисловість є великим споживачем панелей з деревини, таких як фанера, ДВП та OСП плити. Усі ці види плит виробляються в Україні, в тому числі такими світовими брендами, як Kronospan та Swiss Krono.

Номер слайду 5

МебліСтруктура українського виробництва меблів: М’які меблі 21%Меблі для офісу 13%Меблі для кухні 10%Інші меблі та комплектуючі 56%

Номер слайду 6

Зокрема, великі меблеві фабрики працюють у великих містах: Києві, Харкові, Донецьку, Львові, Житомирі. Серед найбільших спеціалізованих меблевих підприємств відомі Ужгородський фанерно-меблевий комбінат, Івано-Франківська меблева фабрика, Дніпровський та Чернівецький меблеві комбінати, меблевий комбінат «Стрий».

Номер слайду 7

Топ українських виробників меблів. Естелла. (Львівська область). Компанія створена у 2009 р. внаслідок об’єднання кількох підприємств з іноземними інвестиціями, кожне з яких відповідає за свій етап виробництва. Естелла надає перевагу вітчизняному буку і випускає ліжка, комоди, тумбочки. Має кілька патентів, дбає не тільки про дизайн, а й простоту складання

Номер слайду 8

Луна. Виробник із Західної України, спеціалізується на виготовленні дерев’яних меблів для дорослих та дітей: ліжка, столи та стільці. Компанія працює з карпатським буком, а при розробці конструкції приділяє особливу увагу компактним виробам, трансформерам, двоярусним варіантам, які особливо актуальні сьогодні в невеликому міському житлі.

Номер слайду 9

Корнерс (Corners). Компанія створює меблі для дому, офісу, кафе, готелів. Завод працює не лише з потоковими виробами, а й регулярно розробляє нестандартні варіанти м’яких меблів — крісла, дивани. Основна продукція — ліжка з м’якою оббивкою, виготовлені з недорогих, але міцних плит ДСП.

Номер слайду 10

Вальтер. Один з найвідоміших виробників дитячих меблів, який радує не лише цікавим дизайном, а й продуманою безпекою виробів. Наприклад, комоди від цього виробника комплектуються антиперекидною планкою, оберігаючи малюка від випадкових травм. Меблі досить недорогі, виготовлені із сертифікованих МДФ і ДСП. В асортименті — як окремі предмети, так і комплекти. Працює з 2002 року.

Номер слайду 11

Метал-дизайн. Компанія починала з виробництва меблевої фурнітури, в 2008 році створила своє перше ліжко, а потім повністю перепрофілювалася. Відповідно до своєї назви, надає перевагу роботі саме з металом, створюючи витончені, але міцні вироби. Асортимент великий — ліжка, столи, стелажі, стільці, вішалки тощо. При цьому товари коштують набагато дешевше за дерев’яні, виглядають менш масивно, невибагливі у догляді, добре вентилюються.

pptx
Додано
5 березня
Переглядів
39
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку