Презентація ."Ми українці: честь і слава незламним!"

Про матеріал

Презентація (від англ. presentation - представлення, показ) – це набір картинок-слайдів на певну тему, який зберігається у файлі спеціального формату. Кожен слайд може містити довільну текстову, графічну та відеоінформацію, анімацію, звук, діаграми і графіки, табличні й інші матеріали.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Ми українці: честь і слава незламним

Номер слайду 2

THE DATA WAS OBTAINED FROM ALL THE QUESTIONS EARLIERIf the audience has answered the basic questions earlier, we can develop these answers into follow-up questions that will lead you to ideas and solutions to existing problems. Спорт НЕ поза політикою!Ольга ХАРЛАН-гордість спорту України. О́льга Генна́діївна Харла́н — українська фехтувальниця на шаблях, олімпійська чемпіонка 2008 року та срібна призерка Олімпійських ігор 2016 року в командній першості, бронзова призерка Олімпійських ігор 2012 та 2016 років в індивідуальній першості, шестиразова чемпіонка світу (2013, 2014, 2017, 2019 роки в індивідуальній першості, 2009 та 2013 роки в командній першості), восьмиразова чемпіонка Європи (2009, 2011, 2012, 2013, 2014, 2019 роки в індивідуальній першості, 2009 та 2010 роки в командній першості), заслужений майстер спорту з фехтування. 29 березня 2016 року ім'я Ольги Харлан було вписано у міжнародний Зал слави FIE. Будь незламним!

Номер слайду 3

"Я не хотіла тиснути руку цій спортсменці та діяла своїм серцем. "Ольга Харлан отримала дискваліфікацію з чемпіонату світу після відмови тиснути руку нейтральній фехтувальниці з росії Анні Смірновій. Харлан здобула перемогу над Смірновою (15:7) і після завершення бою пропонувала стукнутися зброєю замість рукостискання. Проте після того, як росіянка відмовила від пропозиції, українка залишила межі доріжки. Спорт НЕ поза політикою!Будь вірним країні!

Номер слайду 4

Стерновий української збірної з греблі Сергій Ханчевський:" Команда довела, що ми незламні і нескорені!"Українські веслувальники на змаганнях з греблі на човнах "Дракон"в Таїланді вразили всіх неабиякою стійкістю. За 200 метрів від фінішу човен наших спортсменів з Ковеля затопило хвилею , попри все, українці утрималися на воді й самотужки фінішували, посівши 6 місце з 9. Спорт НЕ поза політикою!Будь впевненим у свіоїх силах!

Номер слайду 5

Юна вокалістка Софія Самолюк із Києва відмовилася брати участь у музичному фестивалі Sanremo Junior 2023 в Італії через допуск виконавця з росії. Замість вокального номеру 13-річна українка виступила з потужною промовою, в якій вказала на неприпустимість участі громадян країни-агресорки на міжнародній арені. Будь сміливим!" Я НЕ МОЖУ ВИСТУПАТИ НА ОДНІЙ СЦЕНІ З ПРЕДСТАВНИКОМ КРАЇНИ-ТЕРОРИСТКИ. .. Я ВІРЮ, ЩО НАСТУПНОГО РОКУ ПРЕДСТАВНИКА ЦІЄЇ КРАЇНИ НЕ БУДЕ. БУДЬ ЛАСКА, ПІДТРИМУЙТЕ УКРАЇНУ."Мистецтво НЕ поза політикою!

Номер слайду 6

Сила духу Дарини Вдовенко із Харкова. ПІД ЧАС ВИСТУПУ СПІВАЧКИ СВІТЛАНИ ЛОБОДИ У ХАРКОВІ 16-РІЧНА ДАРИНА ВДОВЕНКО РОЗГОРНУЛА ПЛАКАТ "ХАРКІВ БЕЗ ЛОБОДИ", ЩОБ ПРИВЕРНУТИ УВАГУ ДО ЇЇ МИНУЛОГО: З 2014 ПО 2022 РІК ВИКОНАВИЦЯ ПРОДОВЖУВАЛА ЖИТИ Й ПРАЦЮВАТИ У РОСІЇ. Шоу-бізнес НЕ поза політикою!Будь супергероєм!

Номер слайду 7

У Празі відбувся 28-й книжковий фестиваль «​Світ книги». До участі запросили й українських письменників та письменниць. Серед гостей з України – Сергій Жадан, який цьогоріч презентував чеський переклад книжки «Інтернат». Будь сміливим!"КУЛЬТУРА В ЖОДНОМУ РАЗІ НЕ МАЄ МОВЧАТИ, КУЛЬТУРА НЕ МАЄ СТАВИТИСЯ НА ПАУЗУ, ВОНА ПОВИННА ДАЛІ РОБИТИ СВОЮ РОБОТУ."Мистецтво НЕ поза політикою!

Номер слайду 8

Будь вільним!Гравці "Динамо" "відправили жалюгідні провокації назад у Грецію". Спорт НЕ поза політикою!

Номер слайду 9

МИ УКРАЇНЦІ : ЧЕСТЬ І СЛМИ УКРАЇНЦІ: ЧЕСТЬ І СЛАВА НЕЗЛАМНИМ!"Дякую кожному бійцю, що нас захищає", -спортсменка Ольга Харлан Вірте в Збройні Сили України!МИ УКРАЇНЦІ: ЧЕСТЬ І СЛАВА НЕЗЛАМНИМ!Будь патріотом ! "Хотілось би, подякувати всім нашим хлопцям і дівчатам з ЗСУ за те, що вони боронять нашу рідну Батьківщину."-спортсмен Сергій Ханчевський"Головними героями в Україні є наші Збройні сили. Безперечно."-письменник Сергій Жадан

Номер слайду 10

Вірте в свою силу!

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Токовенко Олена Олександрівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
28 серпня 2023
Переглядів
434
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку