Презентація "Міжнародний день піци"

Про матеріал
Всесвітній день піци, вітаємо! (World Pizza Day, Міжнародний день піци) 9 лютого справжні любителі піци вшановують улюблену страву. #деньпіци #9лютого #worldpizzaday
Зміст слайдів
Номер слайду 1

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ПІЦИ

Номер слайду 2

Міжнародний день піци відзначається кожного року 9 лютого. Щорічно в цей день поціновувачі відзначають свято італійської страви. Класичну Маргариту створив італієць Рафаелле Еспозіто близько 200 років тому

Номер слайду 3

Прототипи піци існували ще в давньому світі. Наприклад, в Давній Греції, а згодом і в Римі готували плаский хліб з оливками, травами й олією. А перські воїни випікали на власних щитах коржі зі спеціями, фініками й сиром.

Номер слайду 4

Найбільшу популярність піца отримала після закінчення Другої світової війни. Жителі кожної країни додають у цю страву щось своє, але саме італійська піца налічує більш ніж 1000 рецептів улюбленої страви в усьому світі.

Номер слайду 5

Найбільша у світі кругла піца була зроблена близько 20 років тому. Вона мала діаметр 37,4 метри. Якщо говорити про прямокутну піцу, то в 2005 році на неї пішло 320 кілограм соусу, більше тонни сиру та 9,5 тис. коржів.

Номер слайду 6

В 2001 відбулася доставка піци на найбільшу відстань за всю історію - піца була відправлена на Міжнародну Космічну Станцію Найбільш популярним інгредієнтом піци прийнято вважати ковбаски пепероні

Номер слайду 7

У 2010 році в штаті Каліфорнія був Чемпіонат з поїдання піци. Його переможцем став американець Джоуі Честнат, якому на той момент було 24 роки. Джоуї за 10 хвилин з'їв 45 шматків піци.

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Номер слайду 19

Номер слайду 20

Номер слайду 21

Номер слайду 22

ДЯКУЮЗАУВАГУ

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 2
Оцінки та відгуки
  1. Цецхладзе Марина Борисівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
  2. Чікаленко Ганна Вікторівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
7 лютого 2022
Переглядів
5394
Оцінка розробки
5.0 (2 відгука)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку