Презентація "Міжнародний день толерантності"

Про матеріал
Міжнародний день толерантності - свято, яке відзначається в усьому світі. Толерантність - це вміння людини ставитись без агресії до думок інших людей, до їх способу життя.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

МІЖНАРОДНИЙДЕНЬТОЛЕРАНТНОСТІ

Номер слайду 2

Толерантність – це повага права іншого бути таким, яким він є

Номер слайду 3

Толерантність – це повага, сприйняття та розуміння багатого різноманіття культур нашого світу, форм самовираження та самовиявлення людської особистості.

Номер слайду 4

Понад 12 років 16 листопада світ святкує Міжнародний день толерантності. Цей День був проголошений Декларацією принципів толерантності, затвердженою у 1995 році на 28 Генеральній конференції ЮНЕСКО.

Номер слайду 5

Толерантність ‒ це милостивість, делікатність, прихильність до іншого. Синоніми: люб'язність, шанобливість, дбайливість, чутливість, чуйність, гнучкість, тонкість, любов, доброта.

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Толерантність. Чи навчилися ми бути толерантними?Люди створені у світі різнобарвними,Білі, чорні, жовті і мулати,І для всіх одна Земля, як мати. Чи можемо бути ми терплячими,Коли в спорах буваємо гарячими,Коли зневажаємо невинну ми людину?Але ж ми із одного тіста, із одного млину. Люди! Схаменіться! Будьте добрими!Не личить вже бути нам погордими. Толерантність і терпіння до людей,--Це те, що нам треба на сьогоднішній день.

Номер слайду 10

РИСИ ТОЛЕРАНТНОЇ ЛЮДИНИТ-О-Л-Е-Р-А-Н-Т-Н-І-С-Т-Ь

Номер слайду 11

ДЯКУЮЗАУВАГУ

pptx
Додано
15 листопада 2021
Переглядів
1012
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку