Презентація "Множення многочлена на многочлен"

Про матеріал
Презентація створена для використання на уроці алгебри з теми "Множення многочлена на многочлен". Мета : формувати поняття множення многочлена на многочлен та вміння застосовувати здобуті знання при розв'язуванні різних видів вправ.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Тема. Множення многочлена на многочлен Презентація до уроку алгебри в 7 класі вчитель КЗ «Дергачівський ліцей №3» Ільченко Р.І.

Номер слайду 2

Те, що я чую, я забуваю. Те, що я бачу, я пам’ятаю. Те, що я роблю, я розумію. Конфуцій.

Номер слайду 3

Мета : * формувати поняття множення многочлена на многочлен. * вміти застосовувати здобуті знання для розв’язування вправ; * розвивати логічне мислення, пам’ять; інтерес до предмета * виховувати активність, самостійність, почуття відповідальності, взаємоповагу; * виховувати свідоме ставлення до навчання, розвивати культуру розумової праці.

Номер слайду 4

Фронтальне опитування. 1. Що таке многочлен? 2. Що означає звести многочлен до стандартного вигляду? 3. Які тотожні перетворення многочленів вам відомі? 4. Чому дорівнює добуток одночлена на многочлен? 5. Приведіть многочлен до стандартного вигляду: 5ху • 2х – 4у + 23х – 12у =. 6. Виконайте множення: а). - 4ху•(2х + 6у)=; б). (5а – 31)• 2а=. Яка властивість арифметичних дій при виконанні цих вправ виконується?

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Рефлексія Сьогодні я дізнався … Мені було цікаво … Мені було важко виконувати … Я зрозумів, що … Я навчився … Я оцінюю свою роботу …

Номер слайду 12

Домашнє завдання: Опрацювати пункт 11, виконати №433(8-10), 435(2,3).

ppt
Додав(-ла)
Ільченко Раїса
Пов’язані теми
Алгебра, 7 клас, Презентації
До підручника
Алгебра 7 клас (Мерзляк А.Г., Полонський В.Б., Якір М.С.)
До уроку
Множення многочлена на многочлен
Додано
22 січня 2023
Переглядів
387
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку