Презентація "Модель водойми"

Про матеріал

При створенні водойм визначаємось з межами водойми та її формою. При формуванні чаші будь-якого типу водойми, формують три зони пропорційно глибині у відповідності до меж озера. Модель водойми повинна бути зменшеною копією природної, з відповідною рослинністю берегових зон, що притаманна натуральним водоймам.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

План Створення водойм Основні зони Болотна зона Рослини Глибнна зонна водойму Різноманітніст водойм

Номер слайду 3

Створення водойм При створенні водойм визначаємось з межами водойми та її формою. При формуванні чаші будь-якого типу водойми, формують три зони пропорційно глибині у відповідності до меж озера. Модель водойми повинна бути зменшеною копією природної, з відповідною рослинністю берегових зон, що притаманна натуральним водоймам.

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Основні зони:

Номер слайду 6

Болотна зона Залежно від того, яка водойма планується, її природні контури і краї формовуються шліфованим каменем, або у вигляді природного болота, з гідроізоляцією чи ні, підбираються рослини, які ростимуть в прибережній зоні.

Номер слайду 7

Для обсадження прибережної зони, використовують такі рослини…

Номер слайду 8

Ірис

Номер слайду 9

Хост

Номер слайду 10

Традисканція Андерсона

Номер слайду 11

Кизил

Номер слайду 12

Глибинна зона водойми містить: Сюди належать рослини, листя яких плаває на поверхні води, а їх коріння надійно занурене в донний грунт. Типовий представник даного вигляду - латаття. Існує величезна кількість різновидів усіх забарвлень, що мешкають на різній глибині. Якщо посадити представника виду, що сильно розростається, в занадто дрібне водоймище, то він миттєво заполонить собою всю поверхню ставка. Могутнім рослинам потрібний простір і глибина.

Номер слайду 13

В глибинну зону посадити такі ролини, як роголісник занурений і уруть колосисту, які допоможуть у боротьбі з водоростями. Їх листя слугуватиме генератором кисню.

Номер слайду 14

ppt
Додав(-ла)
Замелюк Марія
Додано
9 грудня 2018
Переглядів
1176
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку